Na telefonisch overleg met Christa eindelijk weer eens een broek kunnen kopen die, ondanks de beperkingen, goed zit.

Christa luistert goed en adviseert daarna adequaat.

nee

Mijn man wilde per se een sjaal van kasjmier. In een winkel in Rotterdam vond ik die niet, zodoende gingen wij op zoek op internet (wat wij veel liever niet doen) en kwamen uit bij uw bedrijf. Ik... Mijn man wilde per se een sjaal van kasjmier. In een winkel in Rotterdam vond ik die niet, zodoende gingen wij op zoek op internet (wat wij veel liever niet doen) en kwamen uit bij uw bedrijf. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Goede informatie op de website, goede bezorging, netjes verpakt.

We zijn prima geholpen bij het uitzoeken van een spijkerbroek. We konden bellen voor advies en ook het retourneren en terugbetalen van een eerder gekochte broek ging snel.

De mogelijkheid om telefonisch contact te maken voor informatie en hulp.

a.j.

Perfect werkende site,doet war beloofd.Goede kleding.zeer tevreden!

Duidelijke website,anders had ik niet besteld.

Als ik het beter zou kunnen had ik het ook wel gedaan.Keurige verpakking,duidelijke(eerlijke) retour mogelijkheid. Dat is wat een nette klant wil.Eerlijk en open retour beleid.Klant moet wel reeel... Als ik het beter zou kunnen had ik het ook wel gedaan.Keurige verpakking,duidelijke(eerlijke) retour mogelijkheid. Dat is wat een nette klant wil.Eerlijk en open retour beleid.Klant moet wel reeel zijn!

Gery

Op internet besteld

Lange herenmaten

Ik weet niet of er iets aan te doen , maar het duurde wel lang voor de bestelling er was .
Wel minstens 2 weken

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Het komt niet vaak voor maar helaas kunnen wij niets doen aan de leveringen van post.nl .
"Post niet gesorteerd, bezorging uitgesteld, bezorgadres onbereikbaar". Dan denk ik dat we alle excuses van Post.nl wel gehad hebben. Erg vervelend. Sorry.

Voor mensen met een stoma zijn de broeken met elastische band die Piet Koopmans levert perfect!

Kwaliteit. Als je in de winkel koopt doen ze er alles aan om de klant tevreden huiswaarts te laten keren. Online levert Piet snel het gevraagde. En keus genoeg!

J.P. Magielsen

Prima herenmodezaak

Mooi assortiment herenkleding en accessoires, duidelijke webshop.

Heb niets te verbergen. Bea Kuipers, Vlagtwedde.

Gezellige vrolijke dame die mij te woord stond, snelle levering en goede kwaliteit van het artikel. Top!

zeer snelle levering!

Goede producten en een snelle levering hiervan

duidelijke omschrijving van het product

nee

Mariska

Hele goede service!

Goede communicatie, goed geholpen

Ribbroeken zijn niet maatvast.