Mirjam
- Sterke punten
- Betrouwbaar
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
99% beveelt Herenmode Piet Koopmans & Zn aan!
Heel goed
Niets op aan te merken
Snel, betaalbaar, professioneel!
Uitstekend
Zeer klantvriendelijk. Denken goed mee. Heldere communicatie.
Goede service, snel antwoord per mail bij een vraag over een product, erg mooie producten, snel geleverd.
Fijne broeken voor mijn lange man in het verpleeghuis
Prima!
Goede service
Prima ervaring
Prima service, mooie spullen
mooie herencollectie en goede service. Dank u wel
Hele goede ervaring, snel opgestuurd en mooi ingepakt
Top service
Herenmode Piet Koopmans & Zn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Herenmode Piet Koopmans & Zn heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Niets op aan te merken
Snel, betaalbaar, professioneel!
Uitstekend
Zeer klantvriendelijk. Denken goed mee. Heldere communicatie.
Fijne broeken voor mijn lange man in het verpleeghuis
Prima!