Marij Janssen

Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling

Ruime keuze

n.v.t.

H de vries

We hebben een hele goede eerste ervaring met piet koopmans en het zal zekers niet bij 1 bezoekje blijven
we zijn fijn geholpen en zijn goed geslaagt

Goede service en ze wisten precies wat ik wou hebben

Attente “ouderwets” goede service!

Janssen ten Haaf

Zeer goed

Klantvriendelijk

De kennismaking beviel goed, wat we zochten vonden we op uw website. Bij ontvangst bleek de broek precies goed te zijn, behalve de lengte, maar dat euvel komt bij elke broek voor, gelukkig is het... De kennismaking beviel goed, wat we zochten vonden we op uw website. Bij ontvangst bleek de broek precies goed te zijn, behalve de lengte, maar dat euvel komt bij elke broek voor, gelukkig is het kortermaken een fluitje van een cent.
De bestelling werd vlot geleverd, geen overbodige verpakking. Prima. Wij komen terug.

Zie onder

Duidelijke communicatie. Snelle bezorging.

nee

Heldere site. De bestelling compleet en op tijd ontvangen.

Goede communicatie mbt levering

Leo van Hemert

Broeken besteld voor mijn zoon ,deze waren goed aan de maat ,ik heb dus geen ervaring met aankopen terug sturen.
Wel ging er iets mis met de betaling , ik belde direct en het probleem werd op een nette en goede manier verholpen.
Geen problemen dus ,en ik kan Piet van harte aanbevelen voor iedereen.

Mondeling contact.

Ga zo door>

Jaime

Eerst telefonisch contact gehad, werd goed en vriendelijk geholpen en goed naar mij geluisterd. Levering was snel. Na de levering wou ik een broek ruilen en dat is ook heel goed, snel en vriendelijk... Eerst telefonisch contact gehad, werd goed en vriendelijk geholpen en goed naar mij geluisterd. Levering was snel. Na de levering wou ik een broek ruilen en dat is ook heel goed, snel en vriendelijk afgewikkeld! Zeer tevreden en zal daar weer broeken voor mijn vader bestellen!

Telefonisch goed geluisterd en heeft gevraagd wat voorn broeken mijn vader droeg en aan de hand daarvan hebben we een goede broek met maat uitgezocht.

Snel en correct verzonden

eindelijk via google de juiste jas in 4x kunnen vinden,