Auke P.

Prima productinformatie, snelle afhandeling en solide verpakking

Breed sortiment met Prima productinformatie

Heb ze niet kunnen ontdekken

van den Bleek

Niets dan lof voor de snelle service en de terugbel reactie

pakket bezorging goed kunnen volgen en tijdstip klopte perfect!

nee

Het is altijd plezierig om iets bij u te bestellen! Zeer snelle levering ook . Helaas zijn de Broeken door omstandigheden nog niet eens gepast .

A Noordsij

Goede kleding, speciaal i.v.m. mijn specifieke lichamelijke problemen, wordt snel en correct geleverd.

Zie eerdere opmerking

nee

Robson

Prima. Precies gekregen wat ik besteld had.

Prima ervaringen. Via de mail heel erg meegedacht over pantalons voor mijn vader. 4 pantalons opgestuurd in 2 maten zodat ik alles kon doorpassen . Zelfs de retourkosten hoefde ik niet te betalen.

Klantvriendelijk en klantgericht

Producten gekocht in de maat die ik niet kon krijgen bij reguliere modezaken, want ik heb lengtemaat nodig. Levering was snel (na 2 dagen in huis) hoewel dat niet echt nodig was. Producten klopten... Producten gekocht in de maat die ik niet kon krijgen bij reguliere modezaken, want ik heb lengtemaat nodig. Levering was snel (na 2 dagen in huis) hoewel dat niet echt nodig was. Producten klopten met wat ik bestelde, en duidelijke retourinformatie meegeleverd, voor mij niet nodig.

Fijn dat ik een winkel heb gevonden die wel kleding in lengtemaat verkoopt.

Ik heb pyama's gekocht in lengtemaat. De beschikbare collectie was echter maar beperkt, voor een online webshop had ik een grotere collectie verwacht. Van een reguliere winkel verwacht ik dat niet,... Ik heb pyama's gekocht in lengtemaat. De beschikbare collectie was echter maar beperkt, voor een online webshop had ik een grotere collectie verwacht. Van een reguliere winkel verwacht ik dat niet, daarom naar webwinkel gezocht.

Van Dyck Pat

Reeds 4 broeken met elastische taille besteld voor mijn vader die rolstoel patiënt is en hulpbehoevend, degelijke mooie broeken. Mijn vader draagt graag mooie kleding en geen slobber training... Reeds 4 broeken met elastische taille besteld voor mijn vader die rolstoel patiënt is en hulpbehoevend, degelijke mooie broeken. Mijn vader draagt graag mooie kleding en geen slobber training broeken. Piet Koopmans heeft mooie broeken voor mensen in een rolstoel, gekleed en makkelijk om aan te doen. Degelijke stoffen. De broeken die verkocht worden in België in de zorgwinkel zijn niet te vergelijken met deze kwaliteitsbroeken.

Snelle levering naar België, 3 werkdagen, Kwaliteit.

neen

Top. Goed geregeld allemaal.

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Geen aanmerkingen; alles goed.

n.v.t.