D Martijn

Heb hier 2 nachthemden besteld voor mijn man. Het feit dat ik mijn geld terug kon krijgen als het niet naar wens was
vond ik erg prettig.
De mails die ik kreeg van dit bedrijf vond ik...
vond ik erg prettig.
De mails die ik kreeg van dit bedrijf vond ik vriendelijk. Er werd geen enkele druk opgelegd.
Een zaak waar ik graag weer wat bestel.

De vriendelijkheid, service en dat ik mijn geld terug kon krijgen.

Dick Krijt

Een snelle en correcte service.

De snelle verwerking van mijn bestelling.

Omdat ik 1 pantalon in de buurt kon kopen, wist ik het merk en de goede maat. Kon toen, na telefonisch contact, de goede broeken bestelllen.
Heb het adres doorgegeven aan het...
Heb het adres doorgegeven aan het revalidatiecentrum en aan de zaak waar ik meestal kleding voor mijn man koop.

Prettig overleg en snelle levering.

Ga zo door!

Goed assortiment. directe reactie op vragen. goede retourservice.

Voor ieder is er wel een keuze in kleding

Neen

henk postmus

Prima ervaring. grote keuze, breed assortiment voor mijn doelgroep.

perfecte hulp bij tel. bestelling en naderhand bij bezoek aan de zaak.

kleine winkel. graag wat meer ruimte in paskamer.

Anoniem dit is dus niet annoniem!!!!!!!!!!!

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Zeker weten wel anoniem, echter de feedbackcompany wil weten of u wel echt een bestelling heeft geplaatst bij ons en dat u oprecht een "echte" klant bent ipv een computer of dat ik als... Zeker weten wel anoniem, echter de feedbackcompany wil weten of u wel echt een bestelling heeft geplaatst bij ons en dat u oprecht een "echte" klant bent ipv een computer of dat ik als herenmode piet koopmans & zn. een review plaats wat natuurlijk nooit mag en kan.

Goede kwaliteit snelle afhandeling en bezorging

correcte afhandeling

zou het zo niet weten

P. Mentink

Bijzonder prettig geholpen bji mijn eerste bezoek

deskundigheid van de eigenaar die mij heeft geholpen en de prettige manier waarop hij met mijn kleinkinderen omging ivm staking afgelopen donderdag in het onderwijs

op dit moment niet

Fam D. Wijlhuizen

Vriendelijk en zeer kundig

Goede voorlichting en klant vriendelijk kennis van producten werd zeer gewaardeerd door klant in rolstoel.Ga op deze manier door.

Ga door op deze manier