Vriendelijk en informatief aan telefoon.
Verzending volgens afspraak.

Op website vermelden wat 'te koop' is.
Bij pantalon met riem op website pagina vermelden of riem in de prijs is inbegrepen of exclusief kan worden gekocht!

Top, geen wanklank te melden

Vlotte afhandeling en keurige communicatie over de bestelling tussendoor

Reclame, naamsbekendheid vergroten?? Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, werd getipt, misschien in de zorgwereld beter bekend maken. De broeken met elastiek zijn namelijk ideaal voor mannen... Reclame, naamsbekendheid vergroten?? Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, werd getipt, misschien in de zorgwereld beter bekend maken. De broeken met elastiek zijn namelijk ideaal voor mannen die incontinent zijn.

De ervaring is goed

De snelle service en de vlotte financiële afhandeling van goederen die retour gestuurd worden

ja, ik heb aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen en dat is dit voorjaar niet gebeurt.ook heb ik de laatste keer geen informatie gehad wanneer de bestelling zou plaatsvinden dus ook geen... ja, ik heb aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen en dat is dit voorjaar niet gebeurt.ook heb ik de laatste keer geen informatie gehad wanneer de bestelling zou plaatsvinden dus ook geen retour ticket

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Geachte heer en/of mevrouw,
Geachte heer en/of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben op dit moment nog geen nieuwsbrief, vandaar dat u er geen 1 gehad heeft. De email over de verzending+ track & trace en retourzending zitten in de 1e email. We willen de klanten zo min mogelijk emails versturen, omdat veel klanten dit vervelend vinden. U krijgt deze 1e email zodra wij een etiket uitdraaien en het pakket voor verzending klaarzetten. In deze 1e email zit dus ook de mogelijkheid om het pakket te retourneren met een link. Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien. Wederom veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens mvg sjouke koopmans

Vlot en correct afgehandeld.

Albert en Esther, Israel

Verleden jaar een aantal dingen gekocht.
Hebben er in het land waar we wonen (Israel) en werken veel plezier van
Kijken alweer rond op de website. Hopen DV deze zomer weer een bezoek...
Verleden jaar een aantal dingen gekocht.
Hebben er in het land waar we wonen (Israel) en werken veel plezier van
Kijken alweer rond op de website. Hopen DV deze zomer weer een bezoek te brengen aan de winkel.

Goede adviezen
Fijne sfeer.

Rob van Gessele

Niet alleen bij het bezoek aan de winkel maar ook on-line fantastisch geholpen.

Supersnelle levering

Ben zeer tevreden over dit bedrijf,zeer snelle en correcte levering.

Per omgaande antwoord op mijn vraag per e- mail.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

M.T. Heemskerk

Ben blij dat ik jullie op internet gevonden heb.

Heb geen verbeter punten,

Goed, snel en gemakkelijk.

Goede informatie van het produkt.

Niet alle maten zijn het zelfde uitgevoerd. Dus toevoeging valt groot/klein uit is handig.