Perfecte service. kwaliteit perfect en snelle levering.

Als je de naam niet kent. Zie je eerst andere adressen van bedrijven die college sjaals verkopen. Piet heeft de meeste en de originele.

Eerder herkenbaar op de site

Heel goed. Prima op de hoogte gebracht . Verzending. E.d. hele snelle service. Mooue kwslitrit produkt. Zeer tevreden

Zie bovenstaande. Heel tevreden

Telefonisch informatie gevraagd over maat. Deze werd direct en zeer correct gegeven. Zelfs na de bestelling zijn de maten die ik meestuurde nogmaals gecontroleerd en telefonisch bevestigd.

telefonisch goed geholpen. Bestelling was snel binnen

T. van Dasselaar

Uitstekende service, duidelijke productbeschrijvingen, snelle levering. En ook bij vragen altijd bereikbaar en snelle reacties.

Helaas is bij bezorging door de post wat fout gegaan, buiten de schuld van Piet Koopmans, maar zij hebben dat uitstekend opgelost. Terwijl op PostNL stond dat het pakket bij mij was afgeleverd, heb... Helaas is bij bezorging door de post wat fout gegaan, buiten de schuld van Piet Koopmans, maar zij hebben dat uitstekend opgelost. Terwijl op PostNL stond dat het pakket bij mij was afgeleverd, heb ik helaas niets ontvangen. Piet Koopmans zorgde er voor dat, zonder te weten of ander pakket boven water zou komen, ik in ieder geval mijn bestelling als nog ontving. Klasse

Johannes

Voor iedereen aan te bevelen. Strakke service . Een voorbeeld van een uitstekende webwinkel!!

Snelle afwikkeling van order ook bij retour !!

Geen!!

Prima.
In deze zaak voel je dat de klant koning is.

Vriendelijk en deskundig personeel aan de telefoon.
Zeer uitgebreid advies gekregen. Het te bestellen artikel werd zelfs even voor me uitgepakt en nagemeten.

Henny Muilwijk

Fijn contact met meedenkende mensen!

Vooral de manier waarop werd meegedacht en het artikel, wat een cadeau is, werd mooi ingepakt verstuurd.

Frits Roelofs

Ik ben erg blij met aangekochte nachthemden
Maar tot mijn schrik zag ik dat mijn maten uit het assotiment
Jammer
hoogachtend
Frits Roelofs

Zie hierboven

P.J.G.bartels

Via via het adres doorgekregen. Kleine bestelling geplaatst welke snel en accuraat is uitgevoerd.

Zie eerste invilling

Goed net bedrijf