J. Otten

Snelle en correcte verzending

kwaliteits merken

M. Van Kalsbeek

Prima ervaring. Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Ook telefonisch correcte beantwoording van vragen.

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

G.M. van Loon

prima kan niet beter

Hele vlotte afwerking bestelling na een dag ontvangen

nee ik zou het echt niet weten

Eerste bestelling naar tevredenheid geleverd.

Na foute zending snelle reactie en directe correctie.

Prima, precies zoals het hoort

Heldere informatie

HANS HOUBEN

Duidelijke en prima service met een snelle levering, top.

Snelle reactie en aflevering van bestelling.

Neen

Walter ( mijn voornaam mag wel maar mijn achternaam mag niet gebruikt worden.

Mooie website die makkelijk werkt.
De respons op mijn schrijven via e-mail kwam snel en was uitermate netjes, beleefd, vriendelijk en informatief.

Snelle respons op vragen.
Beleefd, vriendelijk en goede informatie.

Twee punten
1: De aanschrijf naam is niet duidelijk.
Ik kan op de website niet vinden aan wie ik mijn schrijven moet richten.
Ik richtte mijn schrijven aan Piet Koopmans, maar...
Twee punten
1: De aanschrijf naam is niet duidelijk.
Ik kan op de website niet vinden aan wie ik mijn schrijven moet richten.
Ik richtte mijn schrijven aan Piet Koopmans, maar kreeg van iemand anders een respons,
Dat vind ik niet prettig. Het lijkt of de naam Piet Koopmans alleen maar een naam is en niet een persoon.
Als ik iemand aanschrijf dan verwacht ik dat de persoon de respons met zijn naam ondertekend en niet door de dame van de administratie.

2: Er zat geen gebruiksaanwijzing bij het product wat ik heb gekocht.
Het artikel is gemaakt met een voor mij onbekende materie en ik weet niet hoe ik dit moet behandelen.
Hoe moet ik artikel schoonmaken en dergelijke.
Nu moet ik contact met opnemen met het bedrijf om hier naar te vragen en dat vind ik niet prettig.

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Geachte heer,
Geachte heer,
De winkel bestaat al een tijdje en ik heb nog steeds mijn vaders naam op de gevel Herenmode Piet Koopmans & Zn laten staan. Ik ben Sjouke, eigenaar en de zoon (Zn.) en vaak denken ze dat ik wellicht een meisje ben vanwege mijn naam vandaar dat ik ook een foto van mijzelf op de website heb gezet. Ik ga kijken wat ik met uw opmerking kan wat de emails.
Hoe u artikelen kunt schoonhouden vind ik persoonlijk ook een mooie opmerking. De meeste klanten bellen of mailen maar het is inderdaad een idee om even een klein papiertje met onderhoudsadviezen toe te voegen aan het pakket.
Maw dit gaan we oppakken. Veel plezier met uw aankopen. mvg Sjouke Koopmans

Andries

Snelle en goede service.

Sneller verzending

Norbert Poppe

Het aangeboden gamma is zo volledig als men maar kan wensen. De levering is super-snel en de kwaliteit van de aankoop is perfect.

Variëteit van het aanbod, en alles van zeer hoge kwaliteit.

Nauwelijks. Ik heb ooit eens een website gezien waarop men een extreme close-up kon zien van het gebruikte materiaal zodat men nog meer voeling had met de kwaliteit.

C Janssen

Vlotte en correcte bediening