Corrie Schelling

Fijne service zowel telefonisch als per mail snel contact en goede adviezen. Ik kan dit bedrijf van Harte aanbevelen. Snelle levering en duidelijke instructies voor de retourzending. Fijn dat je... Fijne service zowel telefonisch als per mail snel contact en goede adviezen. Ik kan dit bedrijf van Harte aanbevelen. Snelle levering en duidelijke instructies voor de retourzending. Fijn dat je van tevoren een label voor retourzending kunt printen en de kosten van de retourzending meteen on line kunt betalen zodat je de retourzending alleen maar hoeft af te geven op het postkantoor.

Ik kreeg telefonisch een heel goed advies van deze mensen en ook later per mail kreeg ik vlotte en goede adviezen. Ik kan deze mensen van harte aanbevelen. vlotte levering en goede regeling voor de... Ik kreeg telefonisch een heel goed advies van deze mensen en ook later per mail kreeg ik vlotte en goede adviezen. Ik kan deze mensen van harte aanbevelen. vlotte levering en goede regeling voor de retourzending. Alles was heel duidelijk en goed geregeld.

Van Rompuy Rita

Perfect

Zeer snelle levering. Goederen zijn in perfecte staat toegekomen.
Zeer betrouwbare verkoper

Het gaat om een eerste kennismaking die goed is bevallen!

Toen ik belde ivm iets te smal zijn, persoonlijk en vriendelijk geholpen!

nvt

jackknife

Plezierig. Vlotte levering.

Assortiment

Zeer positief

Overzichtelijk goede verpakking

goede informatie bij de aflevering voor eventueel retour te sturen

nee alles was oke

Jacob

Zoals altijd weer naar volle tevredenheid in de winkel geholpen en een mooie hoed gescoord.

Mooie producten.

Snelle bezorging en prima service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vreemd dat er zo weinig colberts online worden aangeboden. Reden??

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Geachte heer,
Geachte heer,
De reden dat we weinig colberts aanbieden is wat een relatief kleine winkel hebben 65m2 en als we colberts willen verkopen in alle maten er dan 17 colberts op een rij hangen. Maw we moeten keuzes maken in ons assortiment vandaar ons beperkte assortiment.

J.B Tholen

100% tevreden over het product en de service. Kom zeker nog eens terug.

met name de Service vond ik een verademing, zeer prettig.

misschien iets meer info bij het product op de site.