Riekje Canters

Prima!

heel persoonlijke benadering, hetgeen ik bijzonder vond, en prettig natuurlijk!

nee

Raendsnellle levering, prima kleding.

snelle levering, goede merkkleding

Graag achteraf betalen via rekening.

Linda Martens

Prima website. Bij toeval ontdekt na het ingeven van een merk pyjama op internet.

Niet op gelet.

Dat eeuwige registreren met wachtwoorden etc. als men iets via internet wil kopen, vind ik storend. Bij een enkel bedrijf kan met ook als "gast" volstaan en eenmalig iets bestellen. Het steeds maar... Dat eeuwige registreren met wachtwoorden etc. als men iets via internet wil kopen, vind ik storend. Bij een enkel bedrijf kan met ook als "gast" volstaan en eenmalig iets bestellen. Het steeds maar weer bewaren van inloggegevens is belastend naar mijn mening.

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Geachte heer,
Geachte heer,
Het registreren was inderdaad niet nodig. U kon inderdaad gewoon kiezen voor Direct afrekenen (zonder registratie). Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien. Ik zal de websitebouwer doorgeven om van "direct afrekenen" "direct afrekenen zonder registratie" te maken om wat u aangeeft te voorkomen. Wij hopen dat u rustig kunt slapen (met uw nieuwe pyjama) en wij bedanken u voor uw opmerking en uw aankopen. mvg sjouke koopmans

Supersnelle levering!

Snelle levering. Heel klantvriendelijk. Denken met je mee.

Menselijk.

Zo blijven.

G.M. van Loon

Heel goed kan niet beter

Andre van den Akker

Goed product

Gewoon blijven

Paul Engels

De combinatie website en persoonlijke telefonische informatie gaf het gevoel of ik ter plekke goed geholpen werd.

De volstrekt correcte houding en sympathieke opstelling van de heer Sjouke Koopmans

Zeer tevreden

Wij hebben nachtkleding besteld, informatie hierover op de website zeer goed. Bij elk aangeboden kledingstuk info over de soort stof, ook over de bedrukking, of er wel of geen manchetten aan de mouw... Wij hebben nachtkleding besteld, informatie hierover op de website zeer goed. Bij elk aangeboden kledingstuk info over de soort stof, ook over de bedrukking, of er wel of geen manchetten aan de mouw zitten... zeer duidelijk en je weet wat je bestelt,
wij waren dan ook zeer tevreden.

Ev. Een betaling met visa- of mastercard mogelijk maken?

Reactie Herenmode Piet Koopmans & Zn:

Geachte heer en/of mevrouw,
Geachte heer en/of mevrouw,
Naar aanleiding van uw wensen voor Mastercard heb ik nu een aanvraag gedaan bij de websitebouwer om dit en voor andere creditcards in orde te maken. We zien u graag terug.
mvg sjouke koopmans

T.J. Woortmeijer

Tot nu toe (mei 2016) heb ik een aantal keren diverse kledingstukken gekocht bij Piet Koopmans & Zn Herenmode. Wanneer ik vragen had en deze telefonisch of per email stelde, kreeg ik vlot en... Tot nu toe (mei 2016) heb ik een aantal keren diverse kledingstukken gekocht bij Piet Koopmans & Zn Herenmode. Wanneer ik vragen had en deze telefonisch of per email stelde, kreeg ik vlot en duidelijk antwoord.

Snelle reactie, prima uitleg, ook telefonisch wordt alle tijd genomen en bijv. gemeten wanneer daarom gevraagd wordt. Ook inhoudelijk duidelijke uitleg, dus meer dan waar je om vraagt.

Mogelijk kan op de website nog meer inhoudelijke informatie gegeven worden, maar dat is lastig uitleggen.
Verder viel op dat wanneer je gebruik maakt van een post.nl app, waarmee pakketten, welke onderweg zijn naar klant, te volgen zijn, bij Piet Koopmans 2 van de 3 keer dat ik besteld heb, niet te volgen waren. Kortom, er stond dat er nog geen inhoudelijke informatie bekend was, terwijl het pakketje inmiddels aangekomen was. Gelukkig wist ik dat het pakketje op een bepaalde dag geleverd zou worden, daar Piet Koopmans & Zn mij persoonlijk per email goed op de hoogte hielden.