Merlin Hassoldt
Zeer professioneel en accuraat snelle reactie bij vragen
Direct nadat wij het huurcontract van onze nieuwe showroom in Utrecht ondertekende, hadden wij op korte termijn 3 verkopers nodig. Cindy heeft geholpen om deze te vinden. Cindy is een betrouwbare partner gebleken. Daarbij waren de kandidaten zeer over haar werkwijze te spreken.
Betrokken en met inhoudelijke kennis van zaken! Ik ben met Cindy een traject ingegaan die verrassend snel werd beklonken. eenmaal op gesprek was het een feest van herkenning, waardoor die klik er meteen was. En jawel, met positief resultaat. Ik heb het contact met Cindy/Herohunters als zeer positief ervaren. Herohunters doet haar naam alle eer aan. aanrader, zeker als je verder wilt!
Geweldig hoe Cindy mij heeft geholpen aan een mooie baan
Fantastisch, geen andere woorden voor. Ik ben 53 liep overal tegen een muur qua leeftijd. Binnen paar dagen ontving ik een arbeidsovereenkomst. Hoe dan? ik was echt verbaasd. Maar dat was niet alles, Cindy die mijn contact persoon is/was blijft contact houden. Absoluut goed ervaring !
Goed contact gehad
Binnen enkele maanden hebben wij dankzij HeroHunters 2 toppers in ons team. Herohunters is zorgvuldig in het uitzoeken, bij twijfel is er overleg en alleen de toppers worden aangedragen. Al het voorwerk wordt door HeroHunters gedaan, de lijntjes zijn kort en zo kunnen er snel stappen gezet worden.
Zegt veel maar doet wat ze zegt. Vind kandidaten die je niet meer voor mogelijk houdt
Persoonlijk, betrokken en succesvol!
HeroHunters verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HeroHunters heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer professioneel en accuraat snelle reactie bij vragen
Geweldig hoe Cindy mij heeft geholpen aan een mooie baan
Goed contact gehad
Persoonlijk, betrokken en succesvol!
HeroHunters heeft de volgende resultaten bereikt: