9.5 /10

checkbox100% beveelt HeroHunters aan!

Gigantisch bv

Direct nadat wij het huurcontract van onze nieuwe showroom in Utrecht ondertekende, hadden wij op korte termijn 3 verkopers nodig. Cindy heeft geholpen om deze te vinden. Cindy is een betrouwbare partner gebleken. Daarbij waren de kandidaten zeer over haar werkwijze te spreken.

Antwoord HeroHunters

Bedankt voor de mooie woorden, super leuk om jullie te mogen helpen het succesvolle team verder uit te breiden! Op naar nog meer mooie matches!

Michel Reinier

Betrokken en met inhoudelijke kennis van zaken! Ik ben met Cindy een traject ingegaan die verrassend snel werd beklonken. eenmaal op gesprek was het een feest van herkenning, waardoor die klik er meteen was. En jawel, met positief resultaat. Ik heb het contact met Cindy/Herohunters als zeer positief ervaren. Herohunters doet haar naam alle eer aan. aanrader, zeker als je verder wilt!

Antwoord HeroHunters

Geweldig om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met HeroHunters! Dankjewel voor de aanbeveling en super veel plezier in je mooie nieuwe baan

Johan de boer

Geweldig hoe Cindy mij heeft geholpen aan een mooie baan

Antwoord HeroHunters

Wat een mooie reactie, bedankt voor het delen! Fantastisch om jou te hebben mogen helpen bij deze toffe stap in je carrière 😊

Robèrt Jezewski

Fantastisch, geen andere woorden voor. Ik ben 53 liep overal tegen een muur qua leeftijd. Binnen paar dagen ontving ik een arbeidsovereenkomst. Hoe dan? ik was echt verbaasd. Maar dat was niet alles, Cindy die mijn contact persoon is/was blijft contact houden. Absoluut goed ervaring !

Antwoord HeroHunters

Wat een mooie review, bedankt voor het delen van jouw ervaring! Heel veel succes en vooral ook plezier in je toffe nieuwe functie 😊

Vera

SterSterSterLege sterLege ster

Goed contact gehad

Antwoord HeroHunters

Fijn om te horen Vera, dat is geheel wederzijds :-)

Kraamzorg De 9 Maanden

Binnen enkele maanden hebben wij dankzij HeroHunters 2 toppers in ons team. Herohunters is zorgvuldig in het uitzoeken, bij twijfel is er overleg en alleen de toppers worden aangedragen. Al het voorwerk wordt door HeroHunters gedaan, de lijntjes zijn kort en zo kunnen er snel stappen gezet worden.

Antwoord HeroHunters

Veel dank voor deze mooie terugkoppeling, super fijn om te lezen! Veel werkplezier samen binnen jullie enthousiaste team

Geboortezorgplus

Zegt veel maar doet wat ze zegt. Vind kandidaten die je niet meer voor mogelijk houdt

Antwoord HeroHunters

Bedankt voor de mooie woorden! We streven er altijd naar om onze beloftes waar te maken en kijken ernaar uit om nog meer waarde toe te mogen voegen aan het team.

E-Z UP Europe

Persoonlijk, betrokken en succesvol!

Antwoord HeroHunters

Super bedankt voor de positieve feedback. Heel fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service. We kijken ernaar uit om onze mooie samenwerking voort te zetten!

Geantwoord op

HeroHunters verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HeroHunters heeft de volgende resultaten bereikt:

Vera

SterSterSterLege sterLege ster

Goed contact gehad

Antwoord HeroHunters

Fijn om te horen Vera, dat is geheel wederzijds :-)

Kraamzorg De 9 Maanden

Geboortezorgplus

E-Z UP Europe

Persoonlijk, betrokken en succesvol!

HeroHunters heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10