Pianostemmen Fryslân ‘fansels’
- Uw kritiek? Ja graag!
- Track systeem voor bestelling te volgen?
- Zou u ons aanbevelen?
- Ja
- After sales
99% beveelt Herrmansch Pianotechnieken aan!
99% beveelt Herrmansch Pianotechnieken aan!
goed
Heel goed!
Hele goede ervaring. Kreeg snel antwoorden op mijn vragen die ik per e-mail stuurde.
Zeer goed
Prima maar wel erg duur voor het storten van een piano
Topklasse
Top, ongelooflijke service. Op tijd, in minder dan een half uur geregeld, vriendelijk, correct!
Uitstekend
Piano keurig opgehaald naar afspraak en zonder enige schade afgezet op afgesproken locatie
Zeer tevreden, het maken van een afspraak ging heel vlot, ook het verhuizen van de piano verliep ontzettend professioneel.
Herrmansch Pianotechnieken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Herrmansch Pianotechnieken heeft de volgende resultaten bereikt:
Herrmansch Pianotechnieken