8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox89% beveelt Het-bolletje.nl aan!

7.6/10

P. Eijgermans

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

LET OP!!!!Slecht, boeket besteld, moest naar buitenland. Op de dag van aflevering ineens te horen gekregen dat prijs op de site niet klopte en of ik maar even 30.00 (!!) euro bij wilde betalen! In hun algemene voorwaarden staat ook dit: 4.2 Bloemenboetiek ‘t Bolletje b.v. houdt zich het recht voor overeengekomen prijzen tot het moment van aflevering van de producten en/of levering van de Diensten te wijzigen.

Barbara Benet

SterSterHalve sterLege sterLege ster

't Bolletje staat garant voor prachtige bloemen, en vol assortiment waar overdaad de boventoon voert. Prachtig is het sleutelwoord!!

Mooi, kleurrijk bloemen en vazen assortiment.
De aftersales zoals hier benoemd heb ik geen ervaring mee.
Boeket

Risbo/EUR

tot op heden alleen maar positieve en prettige samenwerking

bezorgen bos bloemen

m.duijndam/ Erasmus Universiteit Rotterdam

SterSterSterLege sterLege ster

Ik vind het aanbod online redelijk. Ik heb online besteld maar zal het toch niet meer doen.

Sterke punt blijft toch het contact als je zelf in de winkel komt.

Vriendelijk en behulpzaam met een goed advies

Stadsarchief Rotterdam, Anne van der Sluis

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heb tot voor kort alleen maar goede ervaringen met deze bloemist. Tot dan: niets dan lof! Sinds enige tijd niet meer; drie keer op een rij te laat bezorgd, ondanks duidelijke afspraken en contact vooraf. Geen telefoontje om ons in te seinen dat de levering vertraagd is of id, niets. Heb zelf gebeld nav. en ben zeer ontevreden over de reactie van de heer die me te woord stond. Vanwege de goede ervaringen in het verleden wilde ik niet meteen m'n conclusies trekken, en heb een tweede, en zelfs een derde kans gegeven. Maar ben er nu klaar mee! SPIJTIG!

Antwoord Het-bolletje.nl

Jammer, dat ondanks dat u aangeeft dat wij mooie boeketten leveren, u geen gebruik meer zult maken van onze diensten. Als directie hebben wij onderzoek gedaan naar de voorvallen en natuurlijk hebben wij fouten gemaakt, maar daarbij waren ook andere partijen betrokken. Het is nu eenmaal moeilijk voor ons om overal 's morgen voor 10 uur bloemen te leveren. Onze excuses en wij hopen dat uw nieuwe bloemist u op een betere manier gaat bedienen. Het spijt ons !

Marina van Aalst

Al jaren lang een geweldige samenwerking zowel zakelijk als prive.

Top kwaliteit bloemen en planten. Zeer creatief in samenstellen van boeketten. Origineel Eigen identiteit

Regemboog

Sluiten

Antwoord Het-bolletje.nl

Makkelijk om anoniem zo veel kritiek te hebben ! Daar kunnen wij als directie niets mee !

Els Hofland

Fantastisch bedrijf, zeer goede producten, creativiteit, goede service

Je kunt aangeven wat voor interieur de persoon heeft waar iets bezorgd moet worden; hier wordt de bestelling op aangepast.
zou het niet weten. Kan helaas alleen maar tel. bestellen (woon zelf in Zeeland). Zou daar graag regelmatig rond snuffelen
bloemen en bloemstukken

Vof marsdiep

Zeer de moeite waard

Zeer creatief

pierre

SterSterSterSterLege ster

mooie kwaliteit bloemen. prachtig bloemschikking.

bloemstuk en bloemen

Erasmus MC, Saida

SterSterSterSterLege ster

Ben altijd weg van de mooie boeketten en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Antwoord Het-bolletje.nl

Saïda, dank je wel ! Maar we blijven gewoon in de Lusthofstraat hoor ! :)

Jan

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Het-bolletje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Het-bolletje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2014

Het-bolletje.nl

Wilt u bloemen kopen of laten bezorgen in Rotterdam? Dan zit u goed bij Boemenboetiek ’t Bolletje. We zijn al 20 jaar een gerenommeerde bloemist in Rotterdam-Kralingen.

Lusthofstraat 76

3061 WH Rotterdam

7.6/10

P. Eijgermans

Barbara Benet

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Mooi, kleurrijk bloemen en vazen assortiment.
De aftersales zoals hier benoemd heb ik geen ervaring mee.
Boeket

Risbo/EUR

tot op heden alleen maar positieve en prettige samenwerking

bezorgen bos bloemen

m.duijndam/ Erasmus Universiteit Rotterdam

SterSterSterLege sterLege ster

Sterke punt blijft toch het contact als je zelf in de winkel komt.

Vriendelijk en behulpzaam met een goed advies

Zeer de moeite waard

Zeer creatief

pierre

SterSterSterSterLege ster

mooie kwaliteit bloemen. prachtig bloemschikking.

bloemstuk en bloemen

Erasmus MC, Saida

SterSterSterSterLege ster

Ben altijd weg van de mooie boeketten en goede prijs-kwaliteit verhouding!

Antwoord Het-bolletje.nl

Saïda, dank je wel ! Maar we blijven gewoon in de Lusthofstraat hoor ! :)

Jan

SterSterSterSterLege ster

Goede kwaliteit en een snelle levering.

Het-bolletje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10