Geweldig hoe ik het gehele proces van Narrative Coaching in precies drie dagen heb geleerd. Heel bijzonder hoe je met deze aanpak zo ontzettend snel tot de kern van iemands vraagstuk komt zonder te...Geweldig hoe ik het gehele proces van Narrative Coaching in precies drie dagen heb geleerd. Heel bijzonder hoe je met deze aanpak zo ontzettend snel tot de kern van iemands vraagstuk komt zonder te hoeven 'graven'. Je 'ziet' de doorbraak echt letterlijk gebeuren en dat kan al door één simpele vraag zijn.
Eline Peeters
Narrative coaching
Elisabeth Martens
Afwisselend coach en coachee zijn in verschillende oefeningen was een mooie aanpak. Voor mezelf verrassend hoe snel het om de kern van de zaak ging, telkens.
Ineke Raaijmakers
Ik ben van A tot Z geboeid geweest. Geraakt door de kracht van het programma en meesterschap van de trainer. Een groot verlangen om op deze manier te leven en werken.
Sylvia Menting
Het voelde als thuis komen. Uit de rat race van resultaten en normen en richtlijnen naar voelen en ervaren vanuit het zijn. top
In oprichting
Na drie dagen training had ik vleugels. Geinspireerd, in contact met de bron, dicht bij mezelf en de omgeving, voelde ik bezieling en verbondenheid. Het ervaringsgerichte spreekt me enorm aan. Het...Na drie dagen training had ik vleugels. Geinspireerd, in contact met de bron, dicht bij mezelf en de omgeving, voelde ik bezieling en verbondenheid. Het ervaringsgerichte spreekt me enorm aan. Het is concreet, pragmatisch en intuïtief. En het mooie is dat er geen scheiding is tussen werk en prive, het is meer 'a way of life'.
Eerste ervaring was een gesprek met Jos, dit was inspirerend en vervolgens deelgenomen aan organisatieontwikkeling met de theorie U
Karlo Drenkelford (HR Next Level)
Vooral een bijzondere! Door theorie in U te doorlopen en doorgronden weet je en voel je het effect...
Professionele aanpak. Focus op kwaliteit. Doorleven via oefenen en aan de slag gaan. Voldoende theorie om enkele begrippen eigen te maken.