Fleur

Ik heb de training Transformational Presence gevolgd bij het Eerste Huis. Het volgen van de training was op zichzelf een transformatieve ervaring, heel bijzonder wat er in een paar dagen kan... Ik heb de training Transformational Presence gevolgd bij het Eerste Huis. Het volgen van de training was op zichzelf een transformatieve ervaring, heel bijzonder wat er in een paar dagen kan verschuiven. Het gaat echt over de essentie, en is niet zweverig. De technieken zijn praktisch, snel en bruikbaar en de trainers super.

Vivian - Lekko B.V.

De Transformational Presence training heeft me veel nieuwe inzichten en mogelijkheden gegeven.
Bewuster "zijn" maakt je leven rijker en je betekent daardoor ook meer voor de mensen in je omgeving.

Sabine/Capgemini

Ik heb de training ´Organisatieontwikkeling met Theorie U´ gevolgd bij Het Eerste Huis en vond het een bijzonder mooie ervaring. Ik heb geleerd om meer te vertrouwen op dat wat komt en minder vanuit... Ik heb de training ´Organisatieontwikkeling met Theorie U´ gevolgd bij Het Eerste Huis en vond het een bijzonder mooie ervaring. Ik heb geleerd om meer te vertrouwen op dat wat komt en minder vanuit mijn hoofd te handelen, erg waardevol! De praktische invulling van de training heeft me geholpen om nu zelf workshops vorm te geven en te begeleiden, dankjewel Jos!

Annette Diender

De training Theory U heeft me erg veel gebracht. Inspiratie, inzicht, contacten en vooral heel veel motivatie om er in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Servicecentrum Drechtsteden

Een praktijkgerichte training met een goed theoretisch kader. De opdrachten zetten je als deelnemer gelijk in de ervaring. Naast het toepassen ervaar je jezelf als instrument. En dat neem je mee.... Een praktijkgerichte training met een goed theoretisch kader. De opdrachten zetten je als deelnemer gelijk in de ervaring. Naast het toepassen ervaar je jezelf als instrument. En dat neem je mee. Jos Rovers is een prettige trainer, professioneel met verstand van zaken en is persoonlijk. Mooie energie en ervaring. Veel geleerd en al toegepast.

Gerrie van de Ven Fontys Hogescholen

Ik volgde onlangs de training 'coachen met Theory U'.
Ik volgde onlangs de training 'coachen met Theory U'.
Mijn eerste ervaring met Het Eerste Huis was zeer positief. Het was leerzaam, goed opgezet en uitgevoerd. Er heerste een professionele én ontspannen sfeer.

Mariska van IJzerloo, International HR Director

Coachen met Theory U

De training Organisatie Ontwikkeling met Theory U was mijn eerste ervaring met Het Eerste Huis. De training is zeer toepasbaar, zeker voor een eerste kennismaking met Theory U. De training geeft... De training Organisatie Ontwikkeling met Theory U was mijn eerste ervaring met Het Eerste Huis. De training is zeer toepasbaar, zeker voor een eerste kennismaking met Theory U. De training geeft niet alleen een theoretisch kader maar geeft tegelijkertijd een ruimte hoeveelheid technieken die direct in mijn praktijk toepasbaar zijn.

Positieve ervaring; inspirerende training met goede begeleiding.