Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

Chris Bellekom

Keurig op tijd. Nam de tijd voor de inspectie.

Koste enige moeite om kruipluik te openen. Toch nog doorgezet en gelukt.

Erik

Het inspectiehuis heeft het appartement geinspecteerd dat ik voornemens was te kopen. Alle bevindingen werden zeer vriendelijk en begrijpelijk uitgelegd en er werden eventuele oplossingen... Het inspectiehuis heeft het appartement geinspecteerd dat ik voornemens was te kopen. Alle bevindingen werden zeer vriendelijk en begrijpelijk uitgelegd en er werden eventuele oplossingen aangedragen. Ook het aanleveren van het rapport gebeurde snel, werd nog telefonisch toegelicht en op verzoek verduidelijkt.

Vriendelijkheid, begrijpelijkheid, advies, timing, service.

J. Lingen

Zeer goed

Prettige inspecteur en goede adviezen. Legde goed uit waarom hij iets keurde en hoe we in de toekomst er voor konden zorgen dat het goed bleef.

Michel Degger

Goede ervaring met dit bedrijf, snel en accuraat.

De snelheid waarmee als wordt geregeld, en de expertise.

Zeer goede ervaring: snel, flexibel en vriendelijk

snel, flexibel en vriendelijk

Jeroen S.

Zeer tevreden met inspecteur Robert, die aantoonde verstand van zaken te hebben en ook van klanten, die hij goed meenam in zijn inspectie.

Goede communicatie, snelle afspraak en oplevering.

dennis muys

Het inspectiehuis heeft voor mij een woning geïnspecteerd welke ik van plan ben te kopen.
Dit is zeer professioneel en nauwkeurig gebeurt.

De snelle beschikbaarheid van een inspecteur.

Vakkundig advies van dit bedrijf heeft mijn vrienden behoed van de misstap van hun leven. De inspecteur van dit bedrijf heeft ontdekt dat de fundering niet goed was van het huis dat ze hadden willen... Vakkundig advies van dit bedrijf heeft mijn vrienden behoed van de misstap van hun leven. De inspecteur van dit bedrijf heeft ontdekt dat de fundering niet goed was van het huis dat ze hadden willen kopen. Herstel van een fundering is duur en zou hen in een financieel moeilijke situatie hebben gebracht.

Betrouwbaar
Niet duur
Geen lange wachttijden om een afspraak te maken

Enige minpuntje is dat de inspecteur de eerste keer te laat was en zich op het laatste moment afmeldde. Waardoor we voor niets bij het huis stonden te wachten.

Duidelijke dienstverlening en behoudens het minpuntje eerder genoemd was de ervaring in communicatie erg goed! Veel adviezen gekregen tijdens de keuring en het rapport bijzonder snel binnen, na ook... Duidelijke dienstverlening en behoudens het minpuntje eerder genoemd was de ervaring in communicatie erg goed! Veel adviezen gekregen tijdens de keuring en het rapport bijzonder snel binnen, na ook een telefonische melding dat het rapport verstuurd was (dit om te voorkomen dat het in spam zou terechtkomen). Zeer netjes!!!

Danilo Lai

Super!

Fijn, betrouwbaar, correct en behulpzaam. Wat ik bijzonder prettig vind is dat werk mij uit handen wordt genomen. Moet er een vervolgafspraak gemaakt worden (taxatie na keuring in mijn geval) wordt... Fijn, betrouwbaar, correct en behulpzaam. Wat ik bijzonder prettig vind is dat werk mij uit handen wordt genomen. Moet er een vervolgafspraak gemaakt worden (taxatie na keuring in mijn geval) wordt eerst gekeken wanneer zij kunnen en dan pas wanneer ik kan. Ik kan dus achterover leunen, wachten op de bevestiging zonder dat ik "er het muntje in moet gooien". Waardeer ik enorm. Dik tevreden.