Vakkennis Bouwkundige
8.2/10

Robbert

Alles is snel en naar wens verlopen

Konden snel terecht voor een afspraak

Otmar

Prima ervaring! De inspecteur was zeer kundig en nauwgezet en gaf een duidelijke toelichting tijdens de inspectie. Hieruit kwam een groot aantal punten naar voren die wij tijdens onze bezichtiging... Prima ervaring! De inspecteur was zeer kundig en nauwgezet en gaf een duidelijke toelichting tijdens de inspectie. Hieruit kwam een groot aantal punten naar voren die wij tijdens onze bezichtiging niet hadden opgemerkt of kunnen opmerken. Uiteindelijk bleken de totale directe herstelkosten zodanig hoog dat wij afgezien hebben van de aankoop van het huis. Wellicht heeft de inspecteur ons hiermee voor veel ellende behoed, waarvoor onze grote dank!

- Duidelijke en uitgebreide uitleg
- Rapport snel geleverd

Eerste contacten waren niet kundig, de terugbel acties waren wel adequaat

Prettig persoon die langs kwam, hij keek goed naar alles, klom ook op het dak

Snelle reactie op de aanvraag van een inspectie, heldere communicatie en prettige keurder. Na de keuring ook snel de rapportage toegestuurd. Na vraag per mail werd er direct telefonisch contact... Snelle reactie op de aanvraag van een inspectie, heldere communicatie en prettige keurder. Na de keuring ook snel de rapportage toegestuurd. Na vraag per mail werd er direct telefonisch contact opgenomen. Zeer prettig.

Heldere communicatie en prettige keurder

Niels de Zwarte

Prima bedrijf, komt afspraken na en heldere rapportage en ik werd op mijn verzoek direct na inspectie gebeld voor mondelinge uitslag

rapport is helder opgesteld, erg begrijpelijk

Uitstekend

Flexibel