Prijs / Kwaliteit
Service

D.V.

Ik ben al meerdere keren in de zaak geweest, ik werd altijd vriendelijk ontvangen en kreeg duidelijke uitleg.

Welke twijfels had je van te voren?

Parkeerplek, goede uitleg en betrouwbaarheid.

Nee, alles prima!!!

Twijfels kende ik niet, want ik had al eerder 2 positieve ervaringen met het Nederlandsche Inkoopkantoor Deventer gehad.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Het was precies zoals ik het de vorige keren had ervaren: positief. Betrouwbaar en deskundig.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Ik zal zeker in mijn directe omgeving van vrienden en familie het NID aanbevelen

Rowena

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed! Snelle service.

Welke twijfels had je van te voren?

Een sterk punt is de service. Hij neemt de tijd voor zijn klanten en is super vriendelijk. Er word aandacht besteed aan het pakketje.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Geen tips of verbeterpunten.

Monique Oosterveld

Prettig, de medewerker vertelde me duidelijk hoe hij kon zien of de sieraden van goud of zilver waren en deed alles in de winkel en liep er niet mee naar een andere ruimte.

Welke twijfels had je van te voren?

Geen product aangeschaft, wel verkocht.

j.klein

Geen probleem ermee vanuitgaande dat dit een goed kantoor is

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

ja dit had ik me ervan voorgesteld

wie maar wil

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

het gaat rustig met overleg geen enkel probleem

Heb al vaker wat verkocht, dus heb al enige ervaring.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Correct en netjes behandeld.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Iedereen die verzamelt maar ook iets wil verkopen.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Je kunt over allerlei verzamelobjecten vragen stellen.

In wezen ben je aan de goden overgeleverd als je iets wilt verkopen. Je hebt zelf geen idee van de waarde en ze kunnen je van alles op de mouw spelden. Het is dus uiterst belangrijk dat er een... In wezen ben je aan de goden overgeleverd als je iets wilt verkopen. Je hebt zelf geen idee van de waarde en ze kunnen je van alles op de mouw spelden. Het is dus uiterst belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat. Bij het eerste bezoek ontstond die band.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

De tweede keer trof ik andere meneer en bij hem had ik mixed feelings. Bij de taxatie van een antiek zakhorloge kwam hij niet verder dan rond de 100 euro voor de goudwaarde. Toen ik een officieel... De tweede keer trof ik andere meneer en bij hem had ik mixed feelings. Bij de taxatie van een antiek zakhorloge kwam hij niet verder dan rond de 100 euro voor de goudwaarde. Toen ik een officieel taxatierapport uit 2009 kon overleggen waar het horloge op 750 euro getaxeerd was kon hij me niet goed uitleggen waarom er zo'n verschil was. Ik heb het horloge dan ook weer mee genomen. Ik heb nog meer oude sieraden maar ik weet niet of ik daarmee nog weer bij u zal komen.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Beide verhalen indachtig zou ik bij spullen met een grote waarde toch zeker aanraden twee taxaties te laten uitvoeren.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Ik moet onderstaande sterren invullen maar ik weet het dus niet zo goed. En aanbeveling doe ik onder bovengenoemde voorwaarden.

Carl van Duijn

Geen twijfels, de gegevens op internet zijn duidelijk en compleet.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Gezellig, eenvoudig zelfs interessant.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

In onze omgeving zal dat niet vaak voorkomen. Wel aan vrienden en andere verslag gedaan van onze positieve ervaringen.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Werden precies op afspraak geholpen. Alles verliep rustig met de juiste toelichtingen en beantwoording van onzer vragen.

Henk

Via Google gevonden, heb bewust gezocht naar een (goud) inkoopkantoor, dis geen enkele twijfel.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Het Nederlandse Inkoopkantoor heeft mijn volledige vertrouwen . Men is bijzonder behulpzaam, legt veel uit m.b.t. de inkoop en de afhandeling daarvan.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Heb inmiddels mijn vriendin en haar kinderen geïnformeerd over de kwaliteit van dit inkoopkantoor.
Als iemand anders zou vragen naar een inkoopkantoor, zou ik absoluut deze adviseren.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

De omgeving en sfeer zijn geweldig, bij binnenkomst wordt je direct op je gemak gesteld.

Na het ontvangen van een erfenis ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik deze kon laten taxeren en verkopen. Via het internet kom je zoveel verschillende bedrijven tegen dat het lastig kiezen... Na het ontvangen van een erfenis ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik deze kon laten taxeren en verkopen. Via het internet kom je zoveel verschillende bedrijven tegen dat het lastig kiezen was. Ook was ik bang dat ik niet serieus genomen zou worden en dat men mijn sieraden als oude troep zou behandelen. Omdat ik geen verstand van zaken heb was ik bang bij de neus genomen te worden.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Nadat ik gebeld had was ik al enigszins gerust gesteld door de manier waarop ik te woord gestaan werd. Er werd geluisterd naar mijn verhaal en de antwoorden waren duidelijk en helder. Deze indruk... Nadat ik gebeld had was ik al enigszins gerust gesteld door de manier waarop ik te woord gestaan werd. Er werd geluisterd naar mijn verhaal en de antwoorden waren duidelijk en helder. Deze indruk werd bevestigd in de zaak. Ik had een afspraak gemaakt omdat ik anderhalf uur van Deventer woon. De heer die mij ontving nam alle tijd voor mij en ik kon alles goed volgen wat hij vertelde en deed tijdens de taxatie. Ik ben achteraf gezien blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb, ondanks dat ik er wel iets verder voor moest rijden.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Deze mensen zijn erg toegankelijk; Ik denk dat veel bezoekers zich hier op hun plaats voelen. Voor oudere dames (zoals ik) is het prettig dat je rustig en privé geholpen wordt.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

De sfeer was aangenaam en ontspannen. Er was een oudere meneer die postzegels aan het verwerken was en met hem heb ik nog wat gekletst; van hem kreeg ik nog watleuke tips voor wat sightseeing in... De sfeer was aangenaam en ontspannen. Er was een oudere meneer die postzegels aan het verwerken was en met hem heb ik nog wat gekletst; van hem kreeg ik nog watleuke tips voor wat sightseeing in Deventer.