Knops

Via internet bij Het Rijswijkse Vloerenhuis gekomen. Allereerst Twijfel,maar al snel een bezoek aan de showroom gebracht om de vloeren in het echt te bekijken. Al vrij snel een keuze kunnen maken en... Via internet bij Het Rijswijkse Vloerenhuis gekomen. Allereerst Twijfel,maar al snel een bezoek aan de showroom gebracht om de vloeren in het echt te bekijken. Al vrij snel een keuze kunnen maken en verliefd geworden op de gekozen vloeren beneden pvc boven laminaat . In de showroom vakkundig te woord gestaan door Herman welke erg meedenkende is richting klant. Top! De levering van de vloerdelen verliep uitstekend. De planning was mede dankzij Serge aangepast zodat de Master Installers hun werk konden doen na plaatsing keuken, super fijn dat hier over meegedacht werd en het ook op korte termijn aangepast kon worden. De vloer op de 1e verdieping is in een kort tijdbestek gelegd. De pvc vloer + plinten en mooie deurmat is in een dag compleet gelegd met 3 gezellige en zeer nette installers. Het resultaat is heel erg mooi. Ik kan geen minpunten verzinnen.
Overigens is de zolder door onszelf gelegd hierbij was even twijfel over het leggen van de ondervloer. Op de website naar contact gegevens gezocht en een whatsapp nr gevonden. Binnen 2 minuten antwoord !!! Super.

J.P.S.

Vloerbedekking en gordijnen zijn zorgvuldig en vakkundig geplaatst, zeer vriendelijke communicatie.

W. Bal-Puister

Ben goed behandeld, keurig advies gehad alles thuis geleverd.

jacky haliwela

Uiterst tevreden over de service en vakbekwaamheid van Het Rijswijkse Vloerenhuis. Vanaf oriëntatie fase tot aan de plaatsing zijn wij zeer goed en beleefd behandeld. Het team heeft bij ons 3... Uiterst tevreden over de service en vakbekwaamheid van Het Rijswijkse Vloerenhuis. Vanaf oriëntatie fase tot aan de plaatsing zijn wij zeer goed en beleefd behandeld. Het team heeft bij ons 3 etage's en een trap bekleed en dat zeer mooi, netjes en vakkundig gedaan. Was aanvankelijk nog wat sceptisch over de prijs van dit project, maar na uitleg van Serge en het uiteindelijke resultaat van plaatsing kan ik alleen maar zeggen dat het voor de volle 100% waard is geweest..........Bedankt voor alles!!

M.Bakker

Het laminaat is mooi! Goed advies en netjes gelegd ( erg mooi ) Afhandeling zeer vlot.

Nikki Cranley

Serge heeft fantastisch werk afgeleverd. Hij is vakkundig, erg vriendelijk, flexibel en in staat om goed advies te geven. Hij kon op korte termijn de vloeren installeren, de vloeren werden in 1 dag... Serge heeft fantastisch werk afgeleverd. Hij is vakkundig, erg vriendelijk, flexibel en in staat om goed advies te geven. Hij kon op korte termijn de vloeren installeren, de vloeren werden in 1 dag gelegd. Na afloop werd het appartement brandschoon opgeleverd. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Ik kan hem niet hoog genoeg aanbevelen. Een ware Master-Installer!

L.R. Berkenbosch

Zeer voorkomende behandeling als klant, uitstekend advies. Ook in de daadwerkelijke levering en het leggen van het laminaat verdienen ze 5 sterren!!

Fam. Jansen

In de winkel goed geholpen, plank als voorbeeld meegekregen. Parketvloer keurig netjes gelegd!

Familie W. Koorn

Ik heb waterschade gehad en daardoor moest het laminaat verwijderd worden en na de reparatie van de waterleiding en daarna kon de laminaatvloer weer opnieuw gelegd worden ( ca : 40 m2 ) . De... Ik heb waterschade gehad en daardoor moest het laminaat verwijderd worden en na de reparatie van de waterleiding en daarna kon de laminaatvloer weer opnieuw gelegd worden ( ca : 40 m2 ) . De werkzaamheden zijn door het Rijswijkse vloerenbedrijf naar tevredenheid verricht en het laminaat legt er perfect in alsof er nooit iets gebeurt is.

Zij verkopen een goed en kwaliteits product

Ik zou ze niet kunnen noemen

Fam.Geelhoed-Rietdijk

Goed advies gekregen bij de aankoop, Parket is fantastisch gelegd. Wij zijn zeer tevreden!!!!