Remco van der Wal
Service van een hoog niveau!
100% beveelt Het Rijswijkse Vloerenhuis aan!
100% beveelt Het Rijswijkse Vloerenhuis aan!
Service van een hoog niveau!
Enorm vriendelijk en deskundige geholpen. Naar alle te vredenheid afgehandeld.
Direct al bij het eerste contact in de showroom een goed gevoel. En dat is zo gebleven tot na de oplevering. Er is goed geluisterd naar onze wensen, meegedacht en geadviseerd. De vloer is prachtig gelegd en de stoffeerders hebben vakwerk geleverd. Boven verwachting. Wij zijn heel blij met onze vloer.
Tijdens het eerste contact in de winkel voelt men zich welkom. Echte vaklui die weten wat zij doen. Niets is voor dit hechte team teveel! Mooi resultaat!!!!!!!!!
We nemen je graag de klus en de zorgen uit handen, was de boodschap. En dat klopt: er werd meegedacht, meegeholpen en meegewerkt. Het resultaat is een prachtige vloer die onze woonkamer weer als nieuw maakt. Heel fijn!
Heel blij met het vakwerk van deze experts! Ze hebben een kunstwerk gemaakt van mijn huis en zetten extra stappen. Het is mooier geworden dan ik had gedacht. Thanks Guys!
SPAM Ruime keuze aan vloeren en heel goed geholpen. De eigenaren van de winkel denken echt met je mee. Uiteindelijk zelf de vloer gelegd, maar de winkel heeft ons van een hoop tips en tricks voorzien bij het leggen.
Flexible mensen. Denken oplossing gericht zodat het net als de vloer naadloos aansluit op de wensen.
Zeer goed en vakkundig werk afgeleverd. Alles ziet er perfect uit. Zeer aardige en kundige medewerkers.
Beste mensen, Allereerst heel erg bedankt voor de nieuwe mooie vloer. Wat ben ik er blij mee. Jullie beloven iets en handelen daar ook naar. Afspraak is afspraak. Heel fijn en lieve, vriendelijke mensen. Vakmannen die de vloer hebben gelegd en maken het ook af. Dame in de winkel, attend, belt terug en neemt snel actie! Kortom, top bedrijf 5 sterren is te weinig. Dikke 10.
Meer dan tevreden over het Rijswijkse Vloerenhuis & onze nieuwe klik PVC-vloer. Zeer vriendelijke & vakkundige medewerkers. Komen bij je thuis als echt team & werken ontzettend nauwkeurig & netjes. Zijn erg goed op elkaar ingewerkt, gezellig & de eigenaar is heel toegankelijk voor klant & collega's. Top bedrijf, geen seconde spijt! Bedankt!!
Heel vriendelijk + gastvrij bedrijf komt heel betrouwbaar over. De traprenovatie is heel mooi afgeleverd-ziet er strak uit!
Al in de winkel fijne en vriendelijke uitleg. Vloeren erg mooi gelegd. Fijn team wat goed en gezellig met elkaar werkt.
Goede service. Tevreden over de communicatie, levering en afhandeling.
Geweldig eindresultaat; onze trap met 32 treden ziet er fantastisch uit.Zeer nette en correcte installlateurs met oog voor detail.
Het Rijswijkse Vloerenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Het Rijswijkse Vloerenhuis
Verrijn Stuartlaan 11
2288 EK Rijswijk
Service van een hoog niveau!
Enorm vriendelijk en deskundige geholpen. Naar alle te vredenheid afgehandeld.
Goede service. Tevreden over de communicatie, levering en afhandeling.
Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Het Rijswijkse Vloerenhuis