Nathalie van den Akker

Super blij met de mooie vloeren en plinten. De mannen hebben echt prachtwerk geleverd en hebben alle problemen die ze tegen kwamen deskundig opgelost. Het is een oud huis met scheve muren en niet... Super blij met de mooie vloeren en plinten. De mannen hebben echt prachtwerk geleverd en hebben alle problemen die ze tegen kwamen deskundig opgelost. Het is een oud huis met scheve muren en niet zulk geweldig stucwerk. Het heeft ze heel wat uren gekost, maar het resultaat is echt prachtig!! Kortom een betrouwbaar bedrijf met deskundig medewerkers. Ik kan ze aan iedereen die ook zo een mooie vloer wilt aanbevelen.

Fam.Koorn Schiedam

Het leggen van de vloer geschied werkelijk op vakkundige wijze, de snelheid en het overleg met de klant zijn wensen is uitstekend. Daarvoor dank aan het team!

A.B.

Goede service en advies!!

Tijsma

Fijne winkel, snelle levering, goed advies.

Fam. Van Leeuwen

Prachtig strak gelegd, goede service en een gezellig werk team! Trouwens ook al zeer goede service in de winkel! Zeker aan te raden, zonder twijfel!

Van Den Broek

Bij uitzoeken hebben wij een goede voorlichting gekregen. Afspraken zijn nagekomen. Vloer is keurig gelegd incl hoge plinten. Wij hopen er vanaf vandaag veel plezier van te hebben. .....Loop gewoon... Bij uitzoeken hebben wij een goede voorlichting gekregen. Afspraken zijn nagekomen. Vloer is keurig gelegd incl hoge plinten. Wij hopen er vanaf vandaag veel plezier van te hebben. .....Loop gewoon binnen bij Het Rijswijkse Vloerenhuis!

H.V. Gesink

Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft in ons appartement snel en vakkundig een lastig te leggen woning een laminaat vloer aangebracht. De ronde hoeken en schuine wanden werden als uitdaging gezien en de... Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft in ons appartement snel en vakkundig een lastig te leggen woning een laminaat vloer aangebracht. De ronde hoeken en schuine wanden werden als uitdaging gezien en de vloer ligt er mooi in........Bedankt mannen!

Fam.Ligtvoet

Vandaag is bij ons op 2 verdiepingen laminaat gelegd. Er werd netjes gewerkt en bij vragen van onze kant werd duidelijk uitleg gegeven. De ruimtes werden schoon opgeleverd en al het afval... Vandaag is bij ons op 2 verdiepingen laminaat gelegd. Er werd netjes gewerkt en bij vragen van onze kant werd duidelijk uitleg gegeven. De ruimtes werden schoon opgeleverd en al het afval meegenomen. Over het resultaat zijn we erg tevreden.

R.Zwolsman

Scherpe prijs, goed advies en snel en vakkundig geplaatst........zeer tevreden.

Dennis v.d. Linden

Heel het huis door Het Rijswijkse Vloerenhuis laten doen 1e verdieping en zolder laminaat, beneden parket. Prima gelegd ziet er heel mooi uit vakkundig en vriendelijk personeel kortom een aanrader!