Seks Kristel

Heb ik niet

Esther

Duidelijk, goed te vinden

Ron Westerduin

Zeer prettig, goede website en snelle levering. Goed assortiment

Snelle levering en concurrerende prijzen

Diana

Netjes en snelle levering.

Duidelijk.

S. Lucassen

Prima bedrijf netjes gebeld toen er 1 artikel niet was en alternatief aangeboden.

persoonlijk contact i.p.v email.

niets

B.Rossy

Snelle levering en een goed product.

Zie boven.

Dinslage

Goed en snel mailcontact, probleem oplossend maar technisch geen hoogvlieger

Reageert snel op de mail met duidelijke antwoorden

De beloofde track and trace op doorgeven, de juiste spullen leveren, op de verwachte leverdatum leveren, mail onderteken met een naam, dat zou het wat persoonlijker maken.

Reactie Het Textielhuis:

Beste heer, bedankt voor uw review. Graag geven wij een reactie op onderstaande verbeterpunten/tips:
De track en trace code wordt automatisch door het systeem van PostNL gegenereerd en wordt zonder uitzondering naar het door de klant opgegeven mailadres verstuurd. Waarom u deze dan ook niet heeft gehad is een raadsel. Bestellingen die voor 16:00u op werkdagen worden besteld gaan dezelfde dag nog weg. De vertragende factor hierin is helaas PostNL. Die kunnen het de afgelopen maanden niet aan waardoor een gedeelte van de pakketten later dan afgesproken wordt aangeboden. Mail ondertekenen met de naam is inderdaad een tip waar we wat mee gaan doen.
Vincent Moes
Textielhuis

A Scheepers

Onlangs zes keukenhanddoeken besteld. Na levering zagen wij dat er bij 1 handdoek het label (om de handdoek op te hangen) kapot was. Deze is (waarschijnlijk door jullie) gerepareerd met strijkband... Onlangs zes keukenhanddoeken besteld. Na levering zagen wij dat er bij 1 handdoek het label (om de handdoek op te hangen) kapot was. Deze is (waarschijnlijk door jullie) gerepareerd met strijkband oid, maar dit laat los. Hierdoor kunnen we de handdoek niet ophangen. Vervelend dat deze handdoek aan ons verkocht is, terwijl er iemand op de hoogte moet zijn geweest van dit gebrek.

Reactie Het Textielhuis:

Beste mevrouw, bedankt voor uw review. U moet toch echt geloven dat wij geen producten gaan repareren, deze worden door ons naar de fabrikant terug gestuurd. Klachten nemen wij derhalve zeer serieus... Beste mevrouw, bedankt voor uw review. U moet toch echt geloven dat wij geen producten gaan repareren, deze worden door ons naar de fabrikant terug gestuurd. Klachten nemen wij derhalve zeer serieus en uiteraard wordt die dan ook opgelost. U mag een retour aanvraag doen voor deze keukendoek waarna we u een nieuwe toesturen.
Team Textielhuis

Monique van der Heijden

Goede website, snelle levering. Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen