X

Perfect

Alles

Berta

Net als in het verleden ben ik zeer tevreden over mijn aankoop!

Ik kon heel snel via mijn voorkeuren de producten vinden.

Ik ben tevreden!

Tanja

Snelle levering, probleem ook snel opgelost

Goede communicatie

May

Uitstekde service

Duidelijk en overzichtelijk

W. Visser

Laken gekocht.

Beste mevrouw,
Bedankt voor uw review. U geeft ons een 5 score maar het is ons niet duidelijk waar dit vandaan komt u geen verbeterpunt of tips heeft opgegeven. Kunnen we u nog ergens mee van dienst zijn in het geval u over een specifiek punt ontevreden bent?
Met vriendelijke groet, Team Textielhui

Gerda Timmermans

Verbetering is mogelijk.

Uitgebreid assortiment. Tevreden over hoeslaken 140*200 en over de keukenhanddoek.

Ik heb een hoeslaken 80*200 besteld, maar de maat 80*210 ontvangen. Hierdoor zit het hoeslaken niet mooi strak om de matras. Kwaliteit is goed. Op de bon was de 80*200 afgevinkt.
Ik heb een...
Ik heb een anti-allergische kussensloop besteld. Aan de rits zit geen lipje waarmee de kussenhoes gemakkelijk kan worden dichtgetrokken. Dat Is erg jammer. Is dat bij al deze kussenslopen zo? Want ik wil er eigenlijk nog een bestellen. De hoes op zich ziet er goed uit.

Beste mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wanneer wij per abuis de verkeerde hoeslakens hebben verstuurd kunnen die uiteraard retour. De Evolon kussenslopen zijn binnenste buiten opgevouwen waardoor het lipje aan de binnenkant zit.
Team Textielhuis

Lonneke

Slecht dat als je een artikel retourneert je de verzendkosten moet betalen!

Geen verzendkosten rekenen bij retourneren

Reactie Het Textielhuis:

Beste mevrouw, bedankt voor uw review. Retourneren bij ons is gratis., U hoeft daarvoor alleen maar de retour bij ons te melden waarna u van ons een retourlabel ontvangt. Wanneer u deze op het... Beste mevrouw, bedankt voor uw review. Retourneren bij ons is gratis., U hoeft daarvoor alleen maar de retour bij ons te melden waarna u van ons een retourlabel ontvangt. Wanneer u deze op het pakket plakt kunt u het pakket afgeven bij een PostNL punt in de buurt. Deze bereken daar dan geen kosten voor. U had ons hier natuurlijk ook even over kunnen mailen of bellen, dan hadden we u daarmee geholpen.
Team Textielhuis

Erna

Prima verzorgt

Goede prijs

Vera de Boer-Damiaans

Goede service, snelle aflevering. materialen zijn kwaliteit!

Afke Veenstra

Uitstekende ervaring bij aankoop van dekbedovertrek en ondergoed.

Fijn werkende website