Lia Goene
Er bleek een gat in een van de lakens. Na telefonisch contact hierover en retourneren was een nieuw laken heel snel geleverd
- Sterke punten
- Vriendelijke klantenservice
Très bien
Correct ontvangen. Fijn dat het pakketje door de brievenbus kon.
Goede service
Duidelijk website, snel geleverd en goede produkten. Ik ben zeer te spreken en ga zeker weer iets bestellen in de toekomst.
Zocht op internet naar romanette velours hoeslakens. Het textiel huis bleek hiermee de goedkoopste te zijn.
Super tevreden.
correct geleverd.
goed
Ik heb voor t eerst iets besteld bij uw bedrijf. Dat liep allemaal heel vlot. Het artikel paste helaas totaal niet, omdat de kleuren heel anders waren dan op mijn scherm. Ik heb het meteen teruggestuurd, nadat ik het retourformulier heb ingevuld, met het juiste adreslabel erop. Dat is nu 2 weken geleden. Ik wacht nog steeds op het bedrag dat teruggestort zou worden. Mijn enthousiasme over uw bedrijf is nu getemperd. Ik hoop mijn retourbedrag zsm te ontvangen.
Snelle levering, goede kwaliteit. Ben zeer tevreden
Mooi product en snelle levering
Het Textielhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Textielhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Het Textielhuis
Twekkelerweg 130
7553 LN Hengelo
Très bien
Correct ontvangen. Fijn dat het pakketje door de brievenbus kon.
Goede service
Super tevreden.