Goed en gezellig
Zoe neemt de tijd, luistert goed
Romy, dank voor de goede zorgen en een prima resultaat
Rustige duidelijk advies uitleg behandeling
Het vertrouwen dat Ted z'n vak goed verstaat
Romy is een vriendelijke, leuke jonge meid. En weet waar ze mee bezig is. Ik voelde me op mijn gemak bij haar.
Niet voor een shockwave behandeling want dat heeft bij mij en mijn man niet geholpen voor onze peesplaatontstekingen. Maar het is een hele aardige fysiotherapeut
Deskundig, vriendelijk, geduldig en zeer goede resultaten
Zeer goede sfeer, deskundig, fijne omgeving
Vriendelijke en bekwame behandeling. Ook snel een afspraak.
Goede kennis van zaken.
Extra uitleg is fijn.
Deskundig
Als iemand twijfelt of hij naar een fysio zal gaan, zal ik het Zorgperron aanbevelen.
Het Zorgperron verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Het Zorgperron heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed en gezellig
Zoe neemt de tijd, luistert goed
Romy, dank voor de goede zorgen en een prima resultaat
Rustige duidelijk advies uitleg behandeling
Het vertrouwen dat Ted z'n vak goed verstaat
Deskundig, vriendelijk, geduldig en zeer goede resultaten
Zeer goede sfeer, deskundig, fijne omgeving
Vriendelijke en bekwame behandeling. Ook snel een afspraak.
Goede kennis van zaken.
Extra uitleg is fijn.