P. Cabrera
- Sterke punten
- Doeltreffend
- Gevolgde training
- Time Management
99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!
Leerzaam
Duidelijke en fijne training van Cathy. Veel tools en tips om effectiever te kunnen plannen en omgaan met verstoringen
Zeer fijne interactieve training met een prettige cursus leider
Heel veel van opgestoken. Denk dat ik hiermee in de praktijk veel efficiënter en gestructureerder kan werken.
Leuke en interactieve sessie en praktisch.
Ik vond het een hele prettige doelgerichte training. Juist de combinatie van effectiviteit en de tools die er bij helpen zijn top. Het zet je aan het denken waarom je je werk doet en helpt je tegelijkertijd bij hoe je je werk kan doen.
Ik vond de training interessant en leuk. Ik ga hier zeker punten uithalen om mijn planning beter op orde te krijgen.
ik vond het een leuke training. Informatie + praktische aan de slag en afwisselend waardoor ik 'erbij' bleef.
De training is heel handig en direct toepasbaar en aangepast op jouw eigen situatie
goed
prettige training met direct toepasbare tips
Ik heb er weer mooie dingen uit gehaald om mijn werk nog beter te kunnen inrichten. Ondanks dat veel voor mij bekend was, heb ik er weer interessante inzichten in opgedaan.
Rob is een fijne trainer die goed inspeelt op de behoeften van de deelnemers. Ik heb hele waardevolle tips gekregen die ik nu structureel toepas. Dit heeft me veel meer overzicht en rust gegeven. Ik zou deze training aan iedereen aanraden.
Ik vond het een zeer waardevolle training. Ik heb er veel aan gehad. De training was erg concreet waardoor je het snel kunt toepassen. Het is een gemis als je zo'n training niet eens mee maakt. Dit lijkt me vrij noodzakelijk om je werk goed te kunnen doen.
Goed, "gewoon" een leuke man.
HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl
Zuiderhagen 34
7511 GL Enschede
Zeer fijne interactieve training met een prettige cursus leider
Leuke en interactieve sessie en praktisch.
goed
prettige training met direct toepasbare tips
Goed, "gewoon" een leuke man.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl