8.9 /10

checkbox99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!

Provincie Noord-Holland

Rob is een fijne trainer die goed inspeelt op de behoeften van de deelnemers. Ik heb hele waardevolle tips gekregen die ik nu structureel toepas. Dit heeft me veel meer overzicht en rust gegeven. Ik zou deze training aan iedereen aanraden.

Hij speelt goed in op de behoeften van de deelnemers. De adviezen zijn direct toepasbaar en effectief. Hij reageert snel op vragen achteraf.

SNN

Ik vond het een zeer waardevolle training. Ik heb er veel aan gehad. De training was erg concreet waardoor je het snel kunt toepassen. Het is een gemis als je zo'n training niet eens mee maakt. Dit lijkt me vrij noodzakelijk om je werk goed te kunnen doen.

Rob paste de input van de deelnemers goed toe in de training. Hierdoor werd het makkelijk toepasbaar en bleef je goed bij de les.

Truusje/SNN

SterSterSterSterLege ster

Goed, "gewoon" een leuke man.

Rob weet waarover hij praat, leuke voorbeelden zonder het beter te weten.
Effectief werken.

STAR Group Nederland B.V.

Erg interessant!

Boeiende uitleg, veel aan gehad en ik pas het nu ook toe in de praktijk

SterSterSterHalve sterLege ster

ik heb de trainer als positief ervaren

duidelijk en geduldig uitleg

Mees Wedding| TheSpecialistGroup

De training van HetEffectieveWerken zie ik als een leuke en goeie training. Er wordt bij de training goed meegedacht tegen het gene waar je tegen aan loopt op werk gebied en hoe je dit eventueel kan aanpakken. Daarbij worden er ook goeie tips en tricks meegegeven voor outlook om daar op een effectieve manier mee te werken.

Er is voor mij een nieuwe manier meegegeven om met outlook te werken. Daarbij heb ik ook advies gekregen hoe ik eventuele problemen kan bespreken en hoe ik hier mensen op een positieve manier kan meenemen.

Gemeente Den Helder

Een hele leuke en leerzame training. Ook de trainer Marleen was heel toegankelijk en gaf goed en duidelijk uitleg.

Praktische voorbeelden en oefeningen, veel theorie en methodes om te werken
Het effectieve werken/timemanagement

gemeente Den Helder

SterSterSterSterLege ster

een fijne trainer die veel aandacht heeft voor de uitdagingen waar deelnemers mee te maken hebben.

inspelen op vragen die gesteld worden.

Gemeente Den Helder

Hele positieve ervaring met de training. Veel handige tips gekregen die je gelijk in je werk kunt toepassen, waardoor het laagdrempelig is.

Enthousiaste trainer Handige tips die je gelijk kunt toepassen

Kevin STAR

verhelderende training die bruikbare handvatten geeft om meer structuur te krijgen in je werkdag en minder stress

Er worden handvatten gegeven waar je daadwerkelijk ook iets mee kan zoals in outlook met taken
Het effectieve werken

Michelle Kanters / STAR

Ontzettend positief verrast door de leuke en interessante inhoud. Had na de training ook echt het gevoel dat ik hier iets mee kan en ga doen!

Duidelijke uitleg en met daarbij een leuke en persoonlijke twist eraan. Hierdoor bleef je ook de gehele training geïnteresseerd.

Jessica

Ontzettend leerzaam en een eye-opener

Inhoud van de training, de trainer, het luisteren en meedenken

ESPEQ Bouwopleidingen

Een eye opener

Werken vanuit bepalen doel en niet werken met meerdere dumpplaatsen to-do's.
Time Management

Fleet Resource BV

Zeer goed

Trainer ging goed in op relevante zaken voor ons bedrijf. Bracht de leerstof op een leuke manier. De training heeft ons zeer nuttige inzichten gegeven waar we onze manier van werken op kunnen aanpassen.

Fleet Resource

SterSterSterSterLege ster

Fijne training, open en relaxt. Zal wellicht met een intake meer inzoomen op de werkwijzen zoals bij ons met veel mailboxen zodat daar meer naar gekeken kan worden.

Geen opdringerige training, je kan er uithalen wat handig is voor je.
Grip op mail

HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juli 2012

HetEffectieveWerken.nl

We combineren het beste op het gebied van werkmethodieken, timemanagement en ondersteunende middelen. Heel werkend Nederland met meer rust en meer plezier echt effectiever laten werken. Daarin maken wij het verschil!

Zuiderhagen 34

7511 GL Enschede

Provincie Noord-Holland

SNN

Truusje/SNN

SterSterSterSterLege ster

Goed, "gewoon" een leuke man.

Rob weet waarover hij praat, leuke voorbeelden zonder het beter te weten.
Effectief werken.

STAR Group Nederland B.V.

Erg interessant!

Praktische voorbeelden en oefeningen, veel theorie en methodes om te werken
Het effectieve werken/timemanagement

gemeente Den Helder

SterSterSterSterLege ster

inspelen op vragen die gesteld worden.

Enthousiaste trainer Handige tips die je gelijk kunt toepassen

Ontzettend leerzaam en een eye-opener

Inhoud van de training, de trainer, het luisteren en meedenken

ESPEQ Bouwopleidingen

Een eye opener

Werken vanuit bepalen doel en niet werken met meerdere dumpplaatsen to-do's.
Time Management

Fleet Resource BV

Zeer goed

Fleet Resource

SterSterSterSterLege ster

Geen opdringerige training, je kan er uithalen wat handig is voor je.
Grip op mail

HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: