ESPEQ Bouwopleidingen
- Sterke punten
- Werken vanuit bepalen doel en niet werken met meerdere dumpplaatsen to-do's.
- Gevolgde training
- Time Management
99% beveelt HetEffectieveWerken.nl aan!
Zeer goed
Fijne training, open en relaxt. Zal wellicht met een intake meer inzoomen op de werkwijzen zoals bij ons met veel mailboxen zodat daar meer naar gekeken kan worden.
Fantastisch
Positieve ervaring bij de training opgedaan.
Een prima bijeenkomst met veel handige/ bruikbare tips
Gedurende de hele training voor Effectief werken bij BdW een prettige sfeer.
Ik vond het een fijne training met veel handige tips en inzichten.
Veel info, superhandige tips
Ik vond de training een zeer waardevolle ervaring. Martin wist op een fijne en toegankelijke manier de groep te betrekken, waardoor iedereen actief meedeed. Hij ging echt op ons niveau in en vond daarbij goed de aansluiting met de groep.
Goede tips om hier direct al mee aan de slag te gaan.
Super goeie training. Een hele fijne methodiek van werken die mij echt helpt. Ik ben van nature vrij chaotische en dan helpt het enorm om zo een verzamelen-beslissen-organiseren methode te hebben.
Ik kan dit bedrijf niet beoordelen op basis van een zzp'er die de cursus gaf. Wel is Cathy zeer geschikt voor haar rol en ze deed t mijn inziens perfect!
Ik vond de cursus verfrissend. Veel dingen waren op de achtergrond beland en in deze cursus weer naar voren gekomen. Erg prettig vond ik dat er ook een andere visie gegeven werd over hoe men kan handelen en het anders gebruiken van je mailbox om meer rust te creeeren ga ik zeker testen. Martin is een prettige trainer. Geduldig en geeft goede voorbeelden die je helpen dit te reflecteren naar je eigen afdeling.
Ik was positief verrast
HetEffectieveWerken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
HetEffectieveWerken.nl
Zuiderhagen 34
7511 GL Enschede
Zeer goed
Fantastisch
Positieve ervaring bij de training opgedaan.
Een prima bijeenkomst met veel handige/ bruikbare tips
Gedurende de hele training voor Effectief werken bij BdW een prettige sfeer.
Ik vond het een fijne training met veel handige tips en inzichten.
Veel info, superhandige tips
Goede tips om hier direct al mee aan de slag te gaan.
Ik was positief verrast
HetEffectieveWerken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: