Leny Resoort
- Sterke punten
- snelle levering.
Top
Heerlijke wijn, op de gevraagde tijd verzonden en afgeleverd
zeer adequaat een onjuiste levering snel en naar tevredenheid gecorrigeerd. super.
Ondanks dat de bestelde wijn niet was wat ik verwacht had, was de afhandeling zeer netjes. Vriendelijke en snelle reacties, echt heel fijn.
Is tot nu toe een eenmalige ervaring. En is goed bevallen.
Zeer netjes meegewerkt om eerdere bestelling aan te passen. Top!
Goede ervaringen, bestellen hier met regelmaat
Snelle levering, goede service, goed verpakt
Goede wijn, soepel bestelproces. Bezorging werd 1 dag later, ik 1x toen niet thuis, en moest het pakket ophalen bij een pickup point vrij ver van mijn huis, dat was het enige verbeterpunt.
Goede wijn, prijs/kwaliteit prima, goed verpakt en snel geleverd
Prima.snelle levering.Top!
Zeer goed. Persoonlijk contact. Bellen zelf om te overleggen als er iets anders loopt.
snelle en correcte afhandeling
Hetwijnkasteel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hetwijnkasteel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Hetwijnkasteel.nl
Laan van Moerkerken 24
3271 AK Mijnsheerenland
Top
Heerlijke wijn, op de gevraagde tijd verzonden en afgeleverd
Is tot nu toe een eenmalige ervaring. En is goed bevallen.
Zeer netjes meegewerkt om eerdere bestelling aan te passen. Top!
Goede ervaringen, bestellen hier met regelmaat
Snelle levering, goede service, goed verpakt