Jeanne
Goed product, snelle levering, goede prijs
Rap geleverd en goed verpakt. Vraagt gewoon om meer bestellingen. Toppie.
Voldoet aan de verwachting. Prima kwaliteit. Heel blij mee.
Het bestelde was prompt op de verwachte tijd in huis. Er zat zelfs een plakker 'spoed' op het pakje
Snel en volledig
Snel en correct, TOP
Top,snelle bezorging
snel geleverd en product zo als beschreven
Snel geleverd en producten zoals omschreven. Helemaal top
snelle levering, prima
Leuke artikelen en snel in huis!
Snelle levering, goede producten, prima prijs!
Ik zocht chamotte klei om af te bakken, niet het standaard soort zeg maar.. Binnen 2 dagen bezorgd en klopt met de omschrijving ;)
Na produkt terug gestuurd te hebben volgens de regels bleef het stil. Gisteren een mail gestuurd, nog niets van terug vernomen. Het is wellicht kort dag maar mij word nu reactie gevraagd
Heutink voor thuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Heutink voor thuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Heutink voor thuis
Nijverheidsstraat 45
7461AD Rijssen
Goed product, snelle levering, goede prijs
Rap geleverd en goed verpakt. Vraagt gewoon om meer bestellingen. Toppie.
Voldoet aan de verwachting. Prima kwaliteit. Heel blij mee.
Snel en volledig
Snel en correct, TOP
Top,snelle bezorging
snel geleverd en product zo als beschreven
Snel geleverd en producten zoals omschreven. Helemaal top
snelle levering, prima
Leuke artikelen en snel in huis!
Snelle levering, goede producten, prima prijs!
Heutink voor thuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Heutink voor thuis