Handige benodigdheden om je kind verder te helpen met school.
Richard B.
Bestelling duidelijk op site en levering ook uiterst snel en goed verpakt
Oma A.
2 leuke cadeautjes besteld en ook heel snel ontvangen. Na eenmaal gebruik waren een paar staartjes kapot, welke netjes gratis vervangen zijn. Inderdaad, de verpakking kan minder, teveel plastic...2 leuke cadeautjes besteld en ook heel snel ontvangen. Na eenmaal gebruik waren een paar staartjes kapot, welke netjes gratis vervangen zijn. Inderdaad, de verpakking kan minder, teveel plastic vulling. Dus 👍
Michella
Mooi verf en knutsel pakket! Mijn knutsel kind was er heel blij mee. En vlot bezorgd
G.W.
De Go go roller werd, op mijn verzoek, op de juiste dag bezorgd; betrof cadeautje voor mijn kleinkind
C.Kodde
Omdat ik mozaieksteentjes had besteld en de helft was glas wat in de doos zat, dat kon ik niet gebruiken; de rest van de steentjes heb ik elders besteld
Marit sneijder
Altijd goede producten voor een scherpe prijs
M.Scheltes
Mooie spullen , snelle levering , Dank !
de jong
Items zijn goed, verzending teleurstellend. Twee items, beide in een losse doos, die met gemak in één doos gepast hadden. Plus veel plastic verzend materiaal. Voor een bedrijf dat items levert voor...Items zijn goed, verzending teleurstellend. Twee items, beide in een losse doos, die met gemak in één doos gepast hadden. Plus veel plastic verzend materiaal. Voor een bedrijf dat items levert voor de jeugd, de toekomst, had het verzenden (2 dozen shipping) en verzend materiaal (plastic) ook een stuk toekomst- en milieubewuster mogen zijn. Jammer maar verbeterbaar.