Ik heb tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen! Was voor Pasen
Esther Pillen
Super snelle verzending degelijk verpakt en breed assortiment
Alinda Brunsveld
Een totaal andere bestelling ontvangen (schoonmaakemmers i.p.v. textielverf). Na 3 dagen lukte het contact te krijgen en is beloofd de oorspronkelijke bestelling met spoed te sturen. Dit gebeurde...Een totaal andere bestelling ontvangen (schoonmaakemmers i.p.v. textielverf). Na 3 dagen lukte het contact te krijgen en is beloofd de oorspronkelijke bestelling met spoed te sturen. Dit gebeurde alleen kreeg ik alsnog maar 1 pak textielverf i.p.v. de drie bestelde en al betaalde pakken. Hier achteraan gemaild maar nog steeds niets gehoord, 3 weken verder.
Bonny
Extra klei nodig voor moederdag knutsel. Bewust hier besteld ipv via Heutink voor scholen vanwege de beloofde snelle levertijd (voor x uur besteld, morgen in huis); bleek het toch anderhalve week te...Extra klei nodig voor moederdag knutsel. Bewust hier besteld ipv via Heutink voor scholen vanwege de beloofde snelle levertijd (voor x uur besteld, morgen in huis); bleek het toch anderhalve week te duren voor het bestelde geleverd werd... in de vakantie en dus te laat voor gebruik op school...
Diana adams
Zeer te vreden
Kobes
Snelle levering en prima kwaliteit.
Natalie
Vorige week donderdag heb ik een bestelling geplaatst bij Heutink voor thuis. Bij alle artikelen stond voor 15:00 besteld, morgen in huis. Het was na 15:00 dus ik verwachtte het pakket zaterdag in...Vorige week donderdag heb ik een bestelling geplaatst bij Heutink voor thuis. Bij alle artikelen stond voor 15:00 besteld, morgen in huis. Het was na 15:00 dus ik verwachtte het pakket zaterdag in huis te hebben. Helaas werd er zaterdag niks geleverd en de dagen erna ook niet. Op woensdag heb ik een mail gestuurd en daar heb ik geen antwoord op gekregen. Op donderdag (een week later dus) heb ik een klein deel van mijn bestelling binnen gekregen. Waar de rest is mag Joost weten. Dit is mijn eerste en laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Ik raad het ook iedereen af.
Jeroen
Scherpe prijs en snelle levering
Hanenburg
Snelle levering, goede producten
Colinda
Op de website stond geschreven dat het iets langer kon duren ivm verhuizing, toch supersnel in huis. Top, dank u wel