Aniem

Goed!!!!!

Levering

Niks

Joyce Damme

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf, alles is snel opgestuurd. En ben super op de hoogte gehouden via de mail. Als ik weer wat nodig zou hebben zou ik het zeker hier bestellen!

Alles is goed verlopen, een opmerkelijk sterk punt is se communicatie! Echt top dank jullie wel

ottenga

Eerste keer hier iets besteld

overzichtelijk

doe niet met de post

Aytac

Super snel en goede kwaliteit spullen

ik ga zeker mijn verlichting bij hun bestellen voortaan

Jan Hoexum

Ze hadden wat ik zocht en volgende dag in huis

George

Ik dacht dat de xenon starter ballast is made in Germany en hij is made in România
slecht starter ballast made in romania

Highworks

Ervaring was aardig goed , is een hoop veranderd , ik denk ivm drukte , alles is volgens een bedrijfsmatige route , dus ingewikkelder voor iedereen

producten zijn aardig goed , assortiment leds iets minder

na invoering kenteken moet u kunnen zien wat ik nodig heb

Frank

Zeer tevreden over kwaliteit en super snelle levering

Colin Broeksteeg

Goed, netjes, zakelijk

Ze denken goed met je mee. Ook aan hoe iets opgelost kan worden. Klantvriendelijk

Snellere reactie, ook wanneer er iets uitgezocht word is het misschien handig als je dit terug koppelt aan de klant. Zo weet de klant dat je er mee bezig bent en zo krijg je dus geen onnodige mail... Snellere reactie, ook wanneer er iets uitgezocht word is het misschien handig als je dit terug koppelt aan de klant. Zo weet de klant dat je er mee bezig bent en zo krijg je dus geen onnodige mail over de voortgang van zaken.