Leo Timmermans

Helemaal zoals het hoort. Juiste informatie over hun producten, snelle levering. Voldoende begeleiding om alles zelf in te bouwen.

Goed info en hulp bij kiezen

De info over canbus , of je die nodig hebt in je voertuig ja of neen

W Memel

Zeer goede ervaring, vlotte bestelling en levering.

Ideale snelle service

De site heeft af en toe wat trage mankementen , verder top site!

Noël

Uitstekend

Klantenservice

F geurtz

Alles overzichtelijk goede levering alles netjes ingepakt en netjes optijd met de post

Ze staan netjes bij beslist vermeld en de site is overzichtelijk en makkelijk te bestellen

PictureOnLine

Zeer snelle levering, professionele verpakking en presentatie, perfecte pasvorm en afdichting!

De lampen zijn professioneel verpakt, maakt een uitstekende indruk.
Zeer duidelijk en ruime keuze uit modellen en kleurtemperaturen.
Sluiting lamp in armatuur is van topklasse.

S. van Hulst

VLOTTE SERVICE

ORDERS CONTROLEREN KREEG 1ARTIKEL MANCO

Karin Zinzi Florens.

Ik was op zoek naar verlichting voor mijn motor, belde en kreeg Marcel Koers aan de telefoon, hij nam alle tijd om mij uit te leggen wat de verschilde verplichtingen zijn zodat ik de juiste keuze... Ik was op zoek naar verlichting voor mijn motor, belde en kreeg Marcel Koers aan de telefoon, hij nam alle tijd om mij uit te leggen wat de verschilde verplichtingen zijn zodat ik de juiste keuze kon maken, kreeg als servies ook nog een kabel er bij zodat ik niet mijn motor helemaal uit elkaar moest halen. het is een Kawasaki ZZR 1100 helaas moest het omdat ik het kastje niet kwijt kon. we hebben nog contact gehad, dat de verlichting er op zit en dat ik heel tevreden ben, ik heb alle gegeven ook op de Kawasaki zzr club gezet, daar zijn voor en tegenstanders zodat met alles is. maar ik ben een tevreden klant. en Marcel dank je voor je tijd die jij mij het gegeven ik blij een vrouw he.

Dat heb ik in mijn schrijven benoemd.

Jullie zouden kunnen kijken of je via Google beter zichtbaar worden door Markplaats wort je elke keer naar hun contacten geleid. dus probeer het met jullie bedrijfsnaam er op komen te staan, ik ben... Jullie zouden kunnen kijken of je via Google beter zichtbaar worden door Markplaats wort je elke keer naar hun contacten geleid. dus probeer het met jullie bedrijfsnaam er op komen te staan, ik ben gaan zoeken naar motor led of Xenon verlichting en dan is het zieken drie dagen mee bezig geweest, dat gaat klanten kosten.
Gr. Karin Zinzi florens, Mail adres k.florens3@upcmail.nl.

l bloemhof

Niet apassende h3 lampjes geleverd en na het sturen van een mail hierover niets meer gehoord

nee

misschien reageren op mail

Gerard Truschel

Goede en snelle levering, goede kwaliteit lampen

Ed Vervoort

Snelle bezorging, product werkt prima. Natuurlijk kan je op een termijn van 2 weken de levensduur niet beoordelen.
Maar tot nu toe tevreden.