Jaap Bol (had een rij-school)

T/m vandaag prima

Klantvriendelijk zal wel goed zijn, maar een dusdanig kontakt hebben/hadden we nog niet.

stationtaxi Den bosch

Snelle behandeling
24 uurs levering

Goede behandeling

Nvt

imran

Het is mijn eerste bestelling bij hdxenon en ben heel blij me en heel tevreden van de prijsklasse en levertijden

Mathias Menschaert

Zeer goede producten en goede uitleg via mail!

Durmi auto bv

q

w

w

Bert

Snelle levering volgende dag. De xenon lampen functioneren prima.

jeffrey de bels

Perfecte levering. 1 item was niet meer voorradig maar was wel voorradig op de site. Dit product werd niet meer verkocht omwille van iets mindere kwaliteit. Ze hebben me daarvoor telefonisch... Perfecte levering. 1 item was niet meer voorradig maar was wel voorradig op de site. Dit product werd niet meer verkocht omwille van iets mindere kwaliteit. Ze hebben me daarvoor telefonisch gecontacteerd en iets ingesproken op de voice mail. Zeer vriendelijk uitgelegd waarom het product niet meer op voorraad was en mij een vervangend product opgestuurd die zelfs van betere kwaliteit was. Persoonlijk vind ik dat er meer info mag te vinden zijn over het aantal lumen en het kleur van leds in kelvin uitgedrukt.

Eerlijk bedrijf

Meer informatie over de type leds en het lumen en kelvin kleur

Dave de Groot

Website goed vindbaar en duidelijk.

Vindbaarheid website

wellicht idee om lampen setjes voor ieder merk/type auto samen te stellen.

Dick Middeldorp

Eerst kennismaking is positief en ik zal hier zeer waarschijnlijk weer gaan bestellen

Het is moeilijk om te beoordelen of de bestelling juist en compleet is. Ik vind het systeem zoals 123-inkt gebruikt beter. Bij hen wordt je als volgt door de site geleid: Wat zoek je, voor welk... Het is moeilijk om te beoordelen of de bestelling juist en compleet is. Ik vind het systeem zoals 123-inkt gebruikt beter. Bij hen wordt je als volgt door de site geleid: Wat zoek je, voor welk merk, type en bouwjaar. Daaruit volgen de geschikte types en eventuele benodigde adaptors/accessoires e.d.
Mogelijk kunt u hier iets mee.

Met vriendelijke groet, Dick Middeldorp