Sophie
- Sterke punten
- Super snelle levering, duidelijke website en prachtig drukwerk. Dit wil je!
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
Heel goed
Toevallig bij jullie op het perfecte kaartje gestoten om de geboorte aan te kondigen. Was makkelijk aan te passen. Leuk dat ik al eens een proefversie kon krijgen, inclusief de kleuren van enveloppen en de soorten papiertypes. Zo was het wel gemakkelijk om finale keuze te maken.
Komen afspraken na, goed bereikbaar voor vragen. Bestelling ziet er perfect uit!
Zeer goed, snelle levering
Fijn om hier je geboorte aankondigen te kunnen bestellen. De kinderen uiu
Goed, maar verbetermogelijkheden.
Snelle levering, duidelijke site.
Snelle service en vriendelijk contact met een van de medewerkers
Positief
Uitstekend
Heel goed. We ontvingen de bestelde producten snel en het was ook van goede kwaliteit.
Heel fijn!
Top, mooie kaartjes naar eigen ontwerp met folie, heel bijzonder!
Hierbenik verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hierbenik heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed, snelle levering
Fijn om hier je geboorte aankondigen te kunnen bestellen. De kinderen uiu
Goed, maar verbetermogelijkheden.
Snelle levering, duidelijke site.
Snelle service en vriendelijk contact met een van de medewerkers
Positief
Uitstekend
Heel fijn!
Top, mooie kaartjes naar eigen ontwerp met folie, heel bijzonder!
Hierbenik heeft de volgende resultaten bereikt: