Erg tevreden.

Samantha

Mooie duidelijke website. Zelf ons kaartje ontworpen wat erg makkelijk ging. Kwaliteit van het kaartje is ook prachtig, evenals de bijgeleverde samples. Kortom erg blij met ons kaartje!

Martine

Goede en vriendelijke service. Mooie en uitgebreid assortiment.

Fijn dat jullie even hebben gebeld toen de snelle levering niet door kon gaan wegens een storing.

Leuke kaartjes, snelle levering, fijne website

Goeie website

Bij het leveren van de enveloppen zat er een elastiekje om een aantal stapels enveloppen. Hierdoor waren een aantal enveloppen beschadigd.

Marielle

Zeer tevreden! De website is gebruiksvriendelijk. Voor 18.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.
Wij bestelde onze kaarten om 17.45 uur en de kaarten waren inderdaad de volgende dag al in huis.
Super service! Een aanrader.

de zeer snelle levering van het product.

Sophie

Prima site, snelle levering en service. Enige nadeel bij het zelf maken van het kaartje is dat je de binnenkant niet volledig naast elkaar kunt bekijken in de bewerkmodus. Verder helemaal tevreden!

Snelle levering en alles zoals het eruit ziet op de site. Bij de eerste proefdruk zaten ook alle andere soorten papier en envelopkleuren; heel volledig en netjes!

Wij hebben zelf het kaartje ontworpen met een tekening die doorliep over de hele binnenkant, dit was lastig te zien/maken in de bewerkmodus.

De maken en verzenden van de geboortekaartjes verliep soepel. Het enige onduidelijke was hoe je en automatisch verzonden kaartjes en een pakket kon bestellen. Uiteindelijk ben ik hier wel uit... De maken en verzenden van de geboortekaartjes verliep soepel. Het enige onduidelijke was hoe je en automatisch verzonden kaartjes en een pakket kon bestellen. Uiteindelijk ben ik hier wel uit gekomen, maar de uitleg die ik hierover vroeg was voor mij niet duidelijk genoeg...

Mooie kaartjes, snel klaar en geleverd. Zag later pas dat je ook vooraf al de enveloppen had kunnen bestellen, heel handig!

Tessa

Super snelle en fijne service!

Ga zo door!