Denise noest

Goeie service

Ene dag kaartjes bestelt volgende dag in huis!! Super

Goede en snelle levering! Bedanktnig voor het leuke kadootje!

Erg fijn geholpen door medewerker van hier ben ik, met het personaliseren van het geboortekaartje voor onze dochter

Snelle reacties en via de mail communicatie was top ze begrepen via de mail precies wat we bedoelden

Goede snelle service

De site wil soms niet met inloggen en is soms lastig om bij je eigen collectie te komen dat je eigen kaartje er in eens niet meer bij staat

Brian

Zeer goed! overzichtelijk en snel!

overzichtelijk

als je een geboorte kaart op wil slaan, daarna kijk je in je favorieten dan heeft die het kaartje weer aangepast naar aafje. dat was vervelend dus daar kan nog wat aan gedaan worden

Britt

Zeer goed. Snelle levering en mooie kaarten.

Shalee britsemmer

Super handige website om het kaartje te bewerken. Kaartje zelf is super geworden en snelle levering

Miranda

Super ervaring super snel makkelijk om het kaartje te maken naar je eigen zin

Ja hele sterkte punten hele snelle levering (zondag besteld maandag in huis) van de klantenservice geen gebruik gemaakt website is overzichtelijk en duidelijk je kan je kaartje helemaal maken naar... Ja hele sterkte punten hele snelle levering (zondag besteld maandag in huis) van de klantenservice geen gebruik gemaakt website is overzichtelijk en duidelijk je kan je kaartje helemaal maken naar je eigen zin! Leuke attentie erbij gekregen toen ik de echte kaartjes bestelde

Misschien wat makkelijker maken van het kaartje terug vinden

Super!

Kaartjes zijn snel binnen!

Leuke kaartjes en prima aan te passen naar wens.

Kaartjes waren wel wat duurder dan de concurrentie