Snelle service

Snelle service

Mijn ervaring met hierbenik.nl is zeer positief! Over zowel het bestellen van de geboortekaartjes en het zelf ontwerpen van sluitstickers zijn wij heel erg tevreden. Ze denken mee, reageren snel en... Mijn ervaring met hierbenik.nl is zeer positief! Over zowel het bestellen van de geboortekaartjes en het zelf ontwerpen van sluitstickers zijn wij heel erg tevreden. Ze denken mee, reageren snel en overtroffen de belofte qua leveringstijd!

Zie eerdere reactie

Nvt

Yvette

Zeer goed! Makkelijk om het kaartje te maken. Snel een proefdruk in huis en een mailtje of alles naar wens is. Kaartjes besteld, precies zoals we voor ogen hadden. Ze doen precies wat ze beloven!

Goede prijs/mooie kwaliteit
Gebruiksvriendelijke site
Veel keuze, ook in papier en enveloppen

Snelle en uitgebreide service! Precies gekregen wat we wilden.

De proefmonsters die meegestuurd werden bij de proefkaartjes, ideaal! Zo konden we precies het juiste papier bij het kaartje vinden

Zeer tevreden

Prima! Verwachtingen zijn meer dan nagekomen. Mooi kaartje, snelle service.

Renate Van Loon

Veel zelf aan te passen. Gebeld en geboortekaartje van meisje om laten zetten naar jongen. Heel fijn dat dit mogelijk was. Snelle levering. Zeer tevreden!

Sharon van de Maat

We hebben hier onze geboortekaartjes besteld. Heel handig dat je de enveloppen al vooraf kunt bestellen.
Je kan zelf je geboortekaartje samenstellen/aanpassen. Voor 1 euro heb je snel een proefdruk in huis. Daardoor kan je ook gemakkelijk een papiersoort en passende kleur envelop uitzoeken.
We hebben kort voor 18u het definitieve kaartje besteld en de volgende dag hadden we alles al in huis. Wij zijn tevreden.

Snelle levering.
Enveloppen vooraf bestelbaar.
Proefdruk met staaltjes voor de papiersoort en kleuren enveloppen.

Het instellen van de grootte van het lettertype was niet heel duidelijk. Op het voorbeeld ook wat lastiger in te schatten. Het viel in werkelijkheid wat groter uit dan verwacht/gewenst.