Prima service. Vogende dag geleverd in België.

Klaske

Gebruiksvriendelijke website en vlotte levering!

Gebruiksvriendelijke website het personaliseren van het kaartje ging in makkelijke stappen. Bestellen verloopt vlot en gemakkelijk.

Perfecte en snelle service!

Goede en snelle levering

Manon Swankhuizen

Zeer snelle service en prachtige kaarten

Marina

Mooie kaarten

De kaarten controleren op missend info. Dat hebben we zelf natuurlijk ook gedaan maar 2 zien er meer dan 1. Toen we de kaarten binnen hadden kwamen we erachter dat we onze achternaam er vergeten... De kaarten controleren op missend info. Dat hebben we zelf natuurlijk ook gedaan maar 2 zien er meer dan 1. Toen we de kaarten binnen hadden kwamen we erachter dat we onze achternaam er vergeten hadden bij te zetten...

Sharon

Verkeerde enveloppen besteld. Retouren en snel geld terug met reactie mail dat de enveloppen ontvangen waren. Top service.

Zeer tevreden

De proefdruk is zeer handig. Voor maar 1 euro weet je hoe je kaartje er uit zal zien en kan je nog aanpassen achteraf. Ook snel geleverd. Het is ook fijn dat je samples van de enveloppen en papier... De proefdruk is zeer handig. Voor maar 1 euro weet je hoe je kaartje er uit zal zien en kan je nog aanpassen achteraf. Ook snel geleverd. Het is ook fijn dat je samples van de enveloppen en papier voor de kaartjes er bij krijgt. Dan weet je tenmiste wat je opties zijn.
Je kan de bestaande ontwerpen heel makkelijk aanpassen.

Het zou handig zijn als je meteen levering in een afhaalpunt kon kiezen ipv op een gewoon adres. Nu konden we de kaartjes afhalen in een krantenwinkel in de buurt na twee gemiste leveringen. Meteen... Het zou handig zijn als je meteen levering in een afhaalpunt kon kiezen ipv op een gewoon adres. Nu konden we de kaartjes afhalen in een krantenwinkel in de buurt na twee gemiste leveringen. Meteen leveren in de krantenwinkel zou nog handiger zijn geweest voor ons.

Super duidelijk.

Nathalie Brusselaars

Goede service. Dik tevreden. Ga zo door.

Zou nog iets sneller binnen mogen komen. Gelijk de dag erop voor 12u. Maar miss licht dat wel aan de post bezorgers.