Marlies

Mooie kaart, snelle levering, makkelijke software voor persoonlijke smaak.

Zie boven

Laura

Voldoende keus. Veel personalisatie mogelijkheden. Goed telefonisch bereikbaar. Snelle bezorgservice.

Dikte van het oud-hollandse papier viel tegen en wij vonden de kosten voor een tweede proefdruk prijzig, vooral aangezien we van dat kaartje uiteindelijk 105 kaarten bestellen.

Marijke

Mooie kaartjes, fijne service

Reageren snel, goede service, mooie kaartjes, makkelijke verzendopties

Sharda

Fijne en snelle verzending

Kaartjes waren snel gemaakt en binnen en de site is fijn met ruime keus

E

Super blij met onze geboortekaartjes!

Snelle reactie, gebruiksvriendelijk en duidelijk.

Helemaal top.

Marcia

Geen reactie op vragen. Mooi product. Levering sticker zou sneller mogen.

Mooie kaartjes, leuke sticker!

Geen handleiding/instructie/tips bij de sticker voor op het raam.
Jammer dat ik op mijn gestelde vragen per mail over ontvangen producten geen reactie ontvang.

Bram Boot

Kwalitatief goed en gemakkelijk in het ontwerp.

Kwaliteit en gebruikersgemak

Optie om een proef versie thuis af te drukken.

Reactie Hierbenik:

Beste Bram,
Bedankt voor je feedback.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en dienstverlening!
Ik reageer graag op je tip om thuis zelf een proefafdruk te kunnen...
Beste Bram,
Bedankt voor je feedback.
Ik reageer graag op je tip om thuis zelf een proefafdruk te kunnen printen. Dit is inderdaad niet mogelijk. De reden hiervoor is omdat een proefafdruk thuis niet representatief is voor de kaartjes die wij voor je maken. De meeste mensen beschikken niet over de printers, machines en materialen die wij gebruiken om de mooie kaartjes op te drukken, te rillen en te snijden. Ook is de papiersoort is heel bepalend voor de uitstraling van het kaartje. Om te voorkomen dat men een verkeerd beeld krijgt van hoe het uiteindelijke kaartje er uit komt te zien, maken wij dus graag een echte proefdruk voor onze klanten op de gewenste papiersoort en in het gewenste formaat. De eerste proefdruk is zelf helemaal gratis!
Op deze manier ontvangen onze klanten een proefdruk zoals de uiteindelijke kaartjes ook worden. Ik hoop hiermee het รฉรฉn en ander te hebben verduidelijkt!

Joyce

Goede ervaring

Snelle levering. Veel keuzes.

Kelly

Snelle levering en fouten werden zo opgelost

Niet alle kaartjes waren binnen dit werd snel geregeld door telefonisch contact op te nemen met ze. Er is die zelfde dag de kaartjes extra besteld en verzonden zonder extra kosten

N.v.t.

Fanneke

Goede snelle Service. Telefonisch kan beter

Snelle reactie per mail en werd goed begrepen! Mooie producten.

Telefonisch beter bereikbaar zijn.