Jerney Meevissen

Ben heel erg tevreden en heel blij met de geboortekaartjes!!! Goede service en goede kwaliteit.

Duidelijke site met mooie kaartjes. Genoeg keuze. Proefdruk met alle kleuren vd enveloppen en soorten papier erg handig. Zo kun je zien wat de daadwerkelijk kleuren zijn en welk soort papier je... Duidelijke site met mooie kaartjes. Genoeg keuze. Proefdruk met alle kleuren vd enveloppen en soorten papier erg handig. Zo kun je zien wat de daadwerkelijk kleuren zijn en welk soort papier je wilt. Goede service. Ook erg fijn dat je de enveloppen vooraf apart kunt bestellen. Gewoon super service.

Zie bovenstaande

Een paar enveloppen waren beschadigd door het elastiek wat erom heen zat.

Enamika Singh

Uitmuntend

Ik had een foutje in de tekst staan. Dit heb ik laat op de avond ontdekt en een mail over gestuurd. De volgende ochtend werd ik al gebeld en binnen een uur had ik een gecorrigeerd concept in mijn... Ik had een foutje in de tekst staan. Dit heb ik laat op de avond ontdekt en een mail over gestuurd. De volgende ochtend werd ik al gebeld en binnen een uur had ik een gecorrigeerd concept in mijn inbox.

Esther Koelewijn

Positief

vriendelijke klantenservice

Bij aflevering van de kaartjes merkten we ineens een fout jaartal op dat we bij de digitale controle over het hoofd haddendum gezien. Na een belletje naar hierbenik kregen we een dag later kosteloos... Bij aflevering van de kaartjes merkten we ineens een fout jaartal op dat we bij de digitale controle over het hoofd haddendum gezien. Na een belletje naar hierbenik kregen we een dag later kosteloos alle tachtig kaartjes met het juiste jaartal opgestuurd. Complimenten voor de goede service!

Goede service, uitgebreide keuze

Bij andere websites zijn enveloppen en proefdrukken gratis.

Hilde

Heel mooi helder geboortekaartje. Sterke kleur en duidelijke afdruk

Gebruikersgemak programma om zelf kaart te ontwerpen

Tweemaal geboortekaarten besteld.

Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijk en transparant.

De kartonnendoos waar het in bezorgd wordt is veel te groot. Dit is onhandig, onnodig en tevens milieu onvriendelijk. Een doos waar de kaarten en enveloppen precies goed in passen, komt... De kartonnendoos waar het in bezorgd wordt is veel te groot. Dit is onhandig, onnodig en tevens milieu onvriendelijk. Een doos waar de kaarten en enveloppen precies goed in passen, komt professioneler en bedachtzamer over.

Snelle service, mooie kwaliteit.

Bij de proefdruk het meesturen van samples van alle beschikbare papiersoorten en zo ook van de envelopkleuren. Echt top.

Ellens

Super leuk geholpen bij het persoonlijk maken van het geboortekaartje.
Super leuk geholpen bij het persoonlijk maken van het geboortekaartje.
Ik vond het fijn dat er zo snel werd teruggereageerd als ik een vraag stelde per email! Het geboortekaartje is helemaal geworden zoals wij wilden! We zijn super tevreden!

Elke keer weer een snelle reactie terug van Renee, zodat ik weer verder kon in mijn account. En wat leuk en fijn dat we familiekorting kregen via Marije!

Ilona

Snelle levering en proefdruk van โ‚ฌ1 is echt de moeite waard, je krijgt meerdere voorbeeldjes meegestuurd met het kaartje van soort papier en kleur envelop.

Uitgebreide proefdruk