8.7 /10

checkbox95% beveelt HijsJob.be aan!

roeland tuinarchitectuur vranckx

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

mooie website met een groot aanbod, maar heel straf dat de levering zo eindeloos lang duurt. dat is allerminst correct en heel oneerlijk!

Frederik Dieu

Mooie artikels van goede kwaliteit

Antwoord HijsJob.be

Beste Frederik, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze producten! We hopen u snel weer terug te zien. Groet, Team Hijsjob

Stefaan De Rese

Correcte afhandeling

Antwoord HijsJob.be

Beste Stefaan, Bedankt voor het schrijven van een review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service! Groet, Team Hijsjob

Bert D'Hoker bv

Haak voor de kraan gekocht en volgens afspraak geleverd

Antwoord HijsJob.be

Beste Bert, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service! Groet, Team Hijsjob

G.E.

Goede service.

Antwoord HijsJob.be

Beste, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service! Groet, Team Hijsjob

ES-GE bv

Antwoord HijsJob.be

Beste, Fijn dat u tevreden bent met onze service! Hopelijk zien we u snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Dirk Perdieus

Zeer tevreden

Antwoord HijsJob.be

Beste Dirk, Bedankt voor uw review! Hopelijk zien we u snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Marc Struys

GOED

Beste Marc, Bedankt voor uw review! Groet, Team Hijsjob

mees daniel

correcte levering

Antwoord HijsJob.be

Beste Mees, Wat fijn dat u tevreden bent met de levering! Hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

andre allard

Antwoord HijsJob.be

Beste Andre, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service, hopelijk zien we u snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

tijs Gerritsen / Tijzer

Antwoord HijsJob.be

Beste Tijs, Bedankt voor uw review! Hopelijk zien we u snel terug! Groet, Team Hijsjob

Griet De Smet

Antwoord HijsJob.be

Beste Griet, Bedankt voor u review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Groet, Team Hijsjob

A.A.

Altijd in orde, soms mist de communicatie wel omtrent wanneer de bestelling zal geleverd worden.

Antwoord HijsJob.be

Beste, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en onze excuses voor onze communicatie omtrent de levering! Desondanks hopen we u snel weer terug te zien! Groet, Team Hijsjob

Glenn Janssens

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling gedaan van 2 rondstroppen. Wat 2 a 3 dagen zou duren voor levering werd 3 weken. Verschillende keren gemaild naar klantendienst en elke keer hetzelfde antwoord dat dit kwam door hun verhuis. Plots stond het pakket ook voor de deur zonder iste van track and trace of verzendbevestiging. Het zal bij 1 keer blijven dat ik hier iets bestel.

Antwoord HijsJob.be

Beste Glenn, Bedankt voor uw e-mail en uw geduld. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de langere levertijd van uw bestelling. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Door een onverwachte piek in bestellingen, gecombineerd met onze verhuizing naar een nieuw pand, ervaren we momenteel een iets langere levertijd dan normaal. We werken hard om deze periode zo soepel mogelijk te doorlopen. Om u tegemoet te komen, willen we u graag een korting op een volgende bestelling aanbieden als compensatie voor de vertraging. WIlt u hiervoor contact opnemen met ons klantenservice. Tema Hijsjob.

Polydeck

Beste, Bedankt voor u review! Hopelijk tot snel! Groet, Team Hijsjob

Geantwoord op

HijsJob.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HijsJob.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juli 2013

HijsJob.be

De kracht achter élke hijsklus!

Park forum 1210

HijsJob.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juli 2013

HijsJob.be

De kracht achter élke hijsklus!

Park forum 1210

5657 HK Eindhoven