8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt HijsJob.nl aan!

joost bosman smederij bosman

fijne ervaring

jerome HDO-groep. Beverwijk

Tim Onwezen

Vreselijk en gewoon asociaal

Antwoord HijsJob.nl

Beste Tim, Het spijt ons zeer te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft ondervonden. Wij hebben uw zaak grondig onderzocht en het volgende geconstateerd: De ketting van uw takel vertoonde een breuk. Onze technische dienst heeft deze vakkundig hersteld. Tevens hebben wij, als extra service, een bout aan de takel vervaardigd, teneinde de montage van een takelzak mogelijk te maken. Dit is een speciale aanpassing, aangezien dit type takel standaard niet is uitgerust met een hangsysteem voor een takelzak. Onze magazijnmedewerkers hebben deze aanpassing specifiek voor u op maat gemaakt. Uw herstelde en aangepaste takel zal vandaag nog worden verzonden. Wij vertrouwen erop dat wij hiermee uw vertrouwen kunnen herwinnen en u in de toekomst naar tevredenheid van dienst kunnen zijn. Team Hijsjob.

Verhelst Transport BV

Snelle en goede prijs kwaliteit verhouding

Eric Schouten

Prima contact online

Patrick

SterSterSterHalve sterLege ster

Product zoals omschreven

Antwoord HijsJob.nl

Beste Patrick, Bedankt voor het schrijven van een review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting was, hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Kia

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Still waiting for my order after a week. Was told it was shipped. Was told I will get a tracking number. Still waiting. Useless. Will Never order from them again!

Antwoord HijsJob.nl

Dear Kia, Thank you for your feedback. We understand your frustration. During the online order process, you specifically requested that the package be delivered to a package pick-up point. This is not our standard delivery method. As a result, the package was returned to us. We apologize for any inconvenience this caused. We are now reshipping your order to you. We aim to provide clear delivery options, and we apologize if this caused any inconvenience. We are always looking for ways to improve our service, and your feedback is valuable to us. Team Hijsjob.

Klaas Kloosterman

Antwoord HijsJob.nl

Beste Klaas, Fijn om te horen dat alles goed was, hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Arjan Zegers / Van Groningen Sloopwerken

Duidelijk! Wat er besteld is word geleverd.

Antwoord HijsJob.nl

Beste, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting was, hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Martijn Kooij

Snelle levering en goed assortiment

Antwoord HijsJob.nl

Beste, Fijn om te horen dat alles goed was, hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

Dorus Vossebeld

Vossebeld

Antwoord HijsJob.nl

Beste Dorus, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Uw feedback is waardevol voor ons. Vertel ons waar we het volgens u beter kunnen doen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden. We horen graag van u. team Hijsjob.

Ind Montagebedrijf Geurts Geurts

Toppie dienstverlening komen na wat ze beloven 👍🏻

Antwoord HijsJob.nl

Beste, Fijn om te horen dat alles naar verwachting was, hopelijk zien we je snel weer terug! Groet, Team Hijsjob

jim vd bergh

goed

Beste Jim, Het doet ons goed te lezen dat je tevreden bent! Groet, Team Hijsjob

Derk Bonsink

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen prettige helaas

Antwoord HijsJob.nl

Beste Derk, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Uw feedback is waardevol voor ons. Vertel ons waar we het volgens u beter kunnen doen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden. We horen graag van u. team Hijsjob.

Verromet BV

alles naar verwachting , prijs en levertijd

Geantwoord op

HijsJob.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HijsJob.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

Product zoals omschreven

Kia

Klaas Kloosterman

Arjan Zegers / Van Groningen Sloopwerken

Duidelijk! Wat er besteld is word geleverd.

Martijn Kooij

Snelle levering en goed assortiment