Oksewiel TWS Sytema

Slechte ervaring met dit bedrijf. Ondanks alles op voorraad na bijna 6 weken nog niet alles in huis. Omdat ik materiaal nodig had heb ik intussen ergens anders besteld. Dan wordt alles opgestuurd... Slechte ervaring met dit bedrijf. Ondanks alles op voorraad na bijna 6 weken nog niet alles in huis. Omdat ik materiaal nodig had heb ik intussen ergens anders besteld. Dan wordt alles opgestuurd maar blijkt de helft verkeerd. Het verkeerde materiaal teruggestuurd maar intussen nog niet alles binnen. Medewerkers komen de gemaakte afspraken niet na!!!

Corne@foodeQ.nl

HijsJob levert goede spullen maar het duurt heeeeel lang voor alles geregeld is. 4 a 5 keer een email en telefonisch contact om iets geregeld te krijgen en dan alsnog lange wachttijden.

Siem Visscher

Ben zeer !!! Tevreden over dit bedrijf spullen zijn top en zeer snel geleverd

Moucharem Chatzi Arif Chasan

“Mijn bestelling kwam een beetje laat, maar de kwaliteit was goed en de bestelling was correct.”

Johan Maranus

Goede duidelijke site met goede prijzen

Marcel Verbij

Duidelijke website, levertijden graag duidelijker

Intermilieu

Slecht

Reactie HijsJob.nl:

Beste Intermilieu. Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Uw feedback is waardevol voor ons. Vertel ons waar we het volgens u beter kunnen doen, zodat we een... Beste Intermilieu. Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Uw feedback is waardevol voor ons. Vertel ons waar we het volgens u beter kunnen doen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Marcel Ballema

Goed bedrijf
Komt de afspraken na

frits van kessel

Website kortingen lukt nooit!!!!

Reactie HijsJob.nl:

Beste Frits. Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het gebruik van onze kortingscodes. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen dit graag voor u... Beste Frits. Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met het gebruik van onze kortingscodes. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen dit graag voor u oplossen.
Kun je ons iets meer vertellen over de specifieke kortingscode die je hebt gebruikt en waar je tegenaan loopt?
In de tussentijd willen we je alvast bedanken voor je feedback. Wil je anders even contact met ons opnemen dat we een passende oplossing gaan vinden. Dank u. Team Hijsjob.

Menno Warmerdam

Veel problemen met de voorraad. Levertijden voor standaard hijs stroppen zijn een probleem

Reactie HijsJob.nl:

Beste Menno. Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de lange levertijden voor standaard hijsstroppen frustrerend zijn. We werken momenteel hard aan het verbeteren van onze voorraadbeheer om dit... Beste Menno. Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de lange levertijden voor standaard hijsstroppen frustrerend zijn. We werken momenteel hard aan het verbeteren van onze voorraadbeheer om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Naar welke stroppen ben je op zoek? Kun je contact met ons opnemen, dan kunnen we samen kijken voor een oplossing. Dank u. Tema HIjsjob.