Alexander Klomp

Goede producten, overzichtelijke bestel site. Jammer dat de aangeboden korting weer niet door een “ computerprobleem” kon worden toegepast.

J.Swinkels

Snelle service

Pluk

Het afhandelen van een bestelling deurt mijn inziens telang.

Beste Pluk,
Bedankt voor uw review, en vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden was.
Beste Pluk,
We begrijpen dat de verwachtingen van een levering hoog liggen, zelfde dag besteld morgen in huis. Dit is ook ons streven, maar helaas zijn wij erg afhankelijk van de inkomende bestellingen. Meer als 75% van onze bestellingen moeten bij hand geassembleerd worden, dat brengt uiteraard meer tijd met zich mee dan wanneer we alleen iets hoeven in te pakken. Daardoor moeten wij erg flexibel zijn met de levertijden.
Onze oprechte excuses voor het ongemak, ik hoop dat het u niet weerhoud nogmaals bij ons te bestellen.

Honda Eagle

Prima product

Sudoinfra

Fantastisch

Ben Speijer Restauratie

Zeer goede ervaring , snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding

Vd heijden infra

Het duurt wel lang voordat ik mijn bestelling heb

Beste vd Heijden Infra,
Beste vd Heijden Infra,

Frits

Goede spullen, goede prijsstelling, goed verpakt maar levertijd is slecht. 26 oktober besteld, 9 november geleverd. Alles was op voorraad, 3 dagen levertijd vermeld, 8 dagen nodig om verzendklaar te... Goede spullen, goede prijsstelling, goed verpakt maar levertijd is slecht. 26 oktober besteld, 9 november geleverd. Alles was op voorraad, 3 dagen levertijd vermeld, 8 dagen nodig om verzendklaar te maken. Nu had ik geen haast maar wees realistisch qua levertijd of geef een berichtje dat het langer duurt.

Beste Frits,
Beste Frits,
Bij uw bestelling zit staalkabel hier zijn momenteel lever problemen mee.
We delen wij uw mening dat we dit beter met u hadden moeten communiceren.

Whiel bv

Het moment tussen bestellen en verzenden is echt te lang.
Ik had verwacht dat ik het vandaag in huis had.
Daar baal ik echt van, dit gaat nergens over

Beste Whiel bv,
Beste Whiel bv,