8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox98% beveelt HijsJob.nl aan!

SDT-Dongen bv / Wim Snoeren

SterSterSterLege sterLege ster

bestelling gedaan in november en de levering kwam pas in januari. dit zou komen door verhuizing van het bedrijf.

Antwoord HijsJob.nl

Beste Wim, Bedankt voor uw e-mail en uw geduld. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de langere levertijd van uw bestelling. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Door een onverwachte piek in bestellingen, gecombineerd met onze verhuizing naar een nieuw pand, ervaren we momenteel een iets langere levertijd dan normaal. We werken hard om deze periode zo soepel mogelijk te doorlopen. Om u tegemoet te komen, willen we u graag een korting op een volgende bestelling aanbieden als compensatie voor de vertraging. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons klantenservice. Team Hijsjob.

coen miedema

Antwoord HijsJob.nl

Beste Klant, Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Uw feedback is waardevol voor ons. Vertel ons waar we het volgens u beter kunnen doen, zodat we een passende oplossing kunnen vinden. We horen graag van u. team Hijsjob.

marien berg

Levertijd is zeer lang en de info erover zeer matig

Antwoord HijsJob.nl

Beste Marien, Bedankt voor uw e-mail en uw geduld. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de langere levertijd van uw bestelling. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Door een onverwachte piek in bestellingen, gecombineerd met onze verhuizing naar een nieuw pand, ervaren we momenteel een iets langere levertijd dan normaal. We werken hard om deze periode zo soepel mogelijk te doorlopen. Om u tegemoet te komen, willen we u graag een korting op een volgende bestelling aanbieden als compensatie voor de vertraging. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons klantenservice. Team Hijsjob.

A.P. Os

Antwoord HijsJob.nl

Beste Arnold, Bedankt voor je review, hopelijk zien we je snel terug! Groet, Team Hijsjob

saeninfra

snel en kwaliteit

Antwoord HijsJob.nl

Beste Marco, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent! Groet, Team Hijsjob

Bran Osnabrugge

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Levertijd veel te lang

Antwoord HijsJob.nl

Beste Bran, Bedankt voor uw e-mail en uw geduld. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de langere levertijd van uw bestelling. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Door een onverwachte piek in bestellingen, gecombineerd met onze verhuizing naar een nieuw pand, ervaren we momenteel een iets langere levertijd dan normaal. We werken hard om deze periode zo soepel mogelijk te doorlopen. Om u tegemoet te komen, willen we u graag een korting op een volgende bestelling aanbieden als compensatie voor de vertraging. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons klantenservice. Team Hijsjob.

willem van Vulpen

top bedrijf behalve de laatste levering

Antwoord HijsJob.nl

Beste Willem, Bedankt voor je review! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent. Daarnaast bieden we graag onze excuses aan voor de laatste levering! Groet, Team Hijsjob

TETR

SterSterSterLege sterLege ster

De levering was prima en na verwachting wel heeft de verzending bijna twee weken geduurd. Snel wat nodig dan geen aanrader.

Antwoord HijsJob.nl

Beste, Bedankt voor je review! Onze excuses voor de langere levertijd, door onze verhuizing hebben we wat vertraging opgelopen. Ondanks dat hopen we je snel weer terug te zien! Groet, Team Hijsjob

Maurice Den Hoed

SterSterLege sterLege sterLege ster

Stond 3 dagen leveren. In werkelijkheid pas na 4 weken.

Andre Oosterlaken

SterSterSterLege sterLege ster

Materialen zijn oke alleen een veel te lange levertijd zonder hierover bericht te ontvangen

Antwoord HijsJob.nl

Beste Andre, Bedankt voor je review en onze excuses voor de lange levertijden. In verband met onze bedrijfsverhuizing hebben wij wat vertraging opgelopen. We doen ons uiterste best deze vertraging zo snel mogelijk te verminderen. Groet, Team Hijsjob

AHL Abeelen

duurt te lang

Antwoord HijsJob.nl

Beste klant, Bedankt voor uw e-mail en uw geduld. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de langere levertijd van uw bestelling. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Door een onverwachte piek in bestellingen, gecombineerd met onze verhuizing naar een nieuw pand, ervaren we momenteel een iets langere levertijd dan normaal. We werken hard om deze periode zo soepel mogelijk te doorlopen. Om u tegemoet te komen, willen we u graag een korting op een volgende bestelling aanbieden als compensatie voor de vertraging. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons klantenservice. Tema Hijsjob.

Emiel

Prima kwaliteit, levering liet lang op zich wachten

Antwoord HijsJob.nl

Beste Emiel, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, onze excuses voor de langere levering. Hopelijk tot snel! Groet, Team Hijsjob

Toolmarker

Bas

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede producten, duidelijke site. Jammer van de lange levertijd.

Antwoord HijsJob.nl

Beste Bas, Bedankt voor je review! Hopelijk zien we je snel terug! Groet, Team Hijsjob

Prodevelop B.V

Geen reactie en 3 weken te laat geleverd

Antwoord HijsJob.nl

Beste klant, Bedankt voor uw e-mail en uw geduld. We begrijpen dat u teleurgesteld bent over de langere levertijd van uw bestelling. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Door een onverwachte piek in bestellingen, gecombineerd met onze verhuizing naar een nieuw pand, ervaren we momenteel een iets langere levertijd dan normaal. We werken hard om deze periode zo soepel mogelijk te doorlopen. Om u tegemoet te komen, willen we u graag een korting op een volgende bestelling aanbieden als compensatie voor de vertraging. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons klantenservice. Team Hijsjob.

Geantwoord op

HijsJob.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HijsJob.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

top bedrijf behalve de laatste levering

TETR

Maurice Den Hoed

SterSterLege sterLege sterLege ster

Stond 3 dagen leveren. In werkelijkheid pas na 4 weken.

Andre Oosterlaken

AHL Abeelen

duurt te lang

Emiel

Prima kwaliteit, levering liet lang op zich wachten

Toolmarker

Bas

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede producten, duidelijke site. Jammer van de lange levertijd.

Prodevelop B.V

Geen reactie en 3 weken te laat geleverd