Harro Menkhorst
Zeer goed en professioneel bedrijf
0% beveelt HMS Woningontruiming aan!
Zeer goed en professioneel bedrijf
zeer vriendelijk en uiterst professioneel en komen hun afspraken na. huis van mijn moeder was super opgeruimd en schoongemaakt. communicatie perfect
We hadden jaren geleden al eens gezien bij iemand anders hoe keurig dit bedrijf een woning leeghaalde en schoonmaakte. Toen mijn vaders appartementje leeggehaald moest worden, was het dan ook geen moeilijke keuze. En we zijn zeer tevreden! Van het app contact tot het ontvangen van de mail met factuur aan toe (en alles er tussenin), alles verliep heel prettig. Het contact met het team bij de woning was prettig en vriendelijk (zowel naar ons toe als de mannen onderling met elkaar). Toen we op de afgesproken tijd weer bij de woning terug kwamen werden net nog even de puntjes nog even op de I gezet door het vakbekwame team. De woning was leeg en schoon (rook heerlijk naar de schoonmaakmiddelen) en zelfs het onkruid was tussen de tegels van het stoepje was weggehaald. Toppers!
Fijne afwikkeling, snel geregeld, goed contact
onvoorstelbaar grandioos bedrijf wat een bijzonder leuk vriendelijk gezellig en uitermate professioneel team was dit
Henri en zijn team hebben het huis van mijn schoonouders keurig leeg en schoon achtergelaten. Dank voor de prettige en vlotte service.
Uiterst prettig! Zeer goed ingewerkt team. Vlot en netjes werkend. Ook extra taak werd meteen opgenomen,. Kortom alles wat je wenst voor je woning ontruiming maar net dat stukje beter
Henri heeft ons zeer goed geholpen met zijn collega’s. Erg professioneel. Het was zo heerlijk toen ons te verkopen huis helemaal leeg en schoon was zodat het in de verkoop kon.
Uitstekend werk geleverd zeer tevreden
Snel gereageerd op mijn aanvraag. Soepel en efficiënt verlopen intake gesprek. Op de dag van de ontruiming alles nogmaals doorgenomen. Ontruiming zelf is professioneel, netjes en geheel volgens afspraak uitgevoerd.
Superfijn dat het zo goed verliep! Oplossend en een echte ondersteuning bij het ontruimen van het huis
Uitstekende service. Goede communicatie en alles netjes opgeruimd!
Wij zijn zeer tevreden, prima contact, snelle reactie en een sublieme uitvoering van de werkzaamheden.
Snel, vakbekwaam, klantvriendelijk, mee denkend, adviserend
In een hele moeilijke situatie heeft Henri ons buitengewoon goed geholpen
HMS Woningontruiming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
HMS Woningontruiming heeft de volgende resultaten bereikt:
HMS Woningontruiming
Curaçao 18-1
7332 BM Apeldoorn
Fijne afwikkeling, snel geregeld, goed contact
Uitstekend werk geleverd zeer tevreden
Uitstekende service. Goede communicatie en alles netjes opgeruimd!
Snel, vakbekwaam, klantvriendelijk, mee denkend, adviserend
In een hele moeilijke situatie heeft Henri ons buitengewoon goed geholpen