Reactie van mijn aankoop ( hockeyhandschoen) weet ik pas na de kerst. Het is namelijk een cadeau voor onze kleinzoon, die op hockey zit.
Ricardo van der Ende
Makkelijk, correct en super snel!
Super zaalhockeystick! Ik zocht naar een zaalhockeystick en vond meteen op deze website wat ik wilde. Goed verpakt en geen schade aan de stick. Werd snel geleverd onlangs de...Super zaalhockeystick! Ik zocht naar een zaalhockeystick en vond meteen op deze website wat ik wilde. Goed verpakt en geen schade aan de stick. Werd snel geleverd onlangs de sinterklaas drukte. Het is een mooie stick en ben er lekker fel mee geweest in de wedstrijd. Ik ga vaker op deze website wat bestellen ππππππππππ
Uitstekend producten en service
Op het oog goed bedrijf. Geen keurmerk. De productomschrijving (hockeystick) zou uitgebreider mogen zijn. PostNL was niet heel snel met bezorgen: hockeystick dinsdag 12.25 uur besteld,...Op het oog goed bedrijf. Geen keurmerk. De productomschrijving (hockeystick) zou uitgebreider mogen zijn. PostNL was niet heel snel met bezorgen: hockeystick dinsdag 12.25 uur besteld, vrijdagochtend geleverd.