8.7 /10

checkbox95% beveelt Hockeyhuis aan!

Heel goed snel en makkelijk besteld

Annemiek

Een toffe hockey rugzak voor mijn kleindochter!!

Uitstekend! Product zoals vermeld

Faber

Hele fijne service; vriendelijk en meedenkend. Goede prijzen. Mijn zoon is erg blij met zijn mooie nieuwe hockeyschoenen!

anonymous

Mooie hockeytas besteld voor onder de kerstboom.

Prive aankoop

Reactie van mijn aankoop ( hockeyhandschoen) weet ik pas na de kerst. Het is namelijk een cadeau voor onze kleinzoon, die op hockey zit.

Ricardo van der Ende

Makkelijk, correct en super snel!

anonymous

Super zaalhockeystick! Ik zocht naar een zaalhockeystick en vond meteen op deze website wat ik wilde. Goed verpakt en geen schade aan de stick. Werd snel geleverd onlangs de sinterklaas drukte. Het is een mooie stick en ben er lekker fel mee geweest in de wedstrijd. Ik ga vaker op deze website wat bestellen 🏑🏑🏑🏑👍👍👍👍👍👍

Uitstekend producten en service

SterSterSterLege sterLege ster

Op het oog goed bedrijf. Geen keurmerk. De productomschrijving (hockeystick) zou uitgebreider mogen zijn. PostNL was niet heel snel met bezorgen: hockeystick dinsdag 12.25 uur besteld, vrijdagochtend geleverd.

snelle levering - mooie producten

Remco schoneveld

Geweldig

Mvl

Snelle levering, goed verpakt

Nicolette

Hockeyhuis

Hockeyhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Hockeyhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 23 augustus 2012

Hockeyhuis

Hockeyhuis.nl is uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van (veld) hockey artikelen aan consumenten en hockeyverenigingen en bieden een specialistisch diep en breed assortiment aan.

Hoenkoopsebuurtweg 7-b

3421 GA Oudewater

Heel goed snel en makkelijk besteld

Annemiek

Een toffe hockey rugzak voor mijn kleindochter!!

Uitstekend! Product zoals vermeld

Faber

anonymous

Mooie hockeytas besteld voor onder de kerstboom.

Prive aankoop

Ricardo van der Ende

Makkelijk, correct en super snel!

Uitstekend producten en service

SterSterSterLege sterLege ster