anonymous
Heel goed snel en makkelijk besteld
Een toffe hockey rugzak voor mijn kleindochter!!
Uitstekend! Product zoals vermeld
Hele fijne service; vriendelijk en meedenkend. Goede prijzen. Mijn zoon is erg blij met zijn mooie nieuwe hockeyschoenen!
Mooie hockeytas besteld voor onder de kerstboom.
Reactie van mijn aankoop ( hockeyhandschoen) weet ik pas na de kerst. Het is namelijk een cadeau voor onze kleinzoon, die op hockey zit.
Makkelijk, correct en super snel!
Super zaalhockeystick! Ik zocht naar een zaalhockeystick en vond meteen op deze website wat ik wilde. Goed verpakt en geen schade aan de stick. Werd snel geleverd onlangs de sinterklaas drukte. Het is een mooie stick en ben er lekker fel mee geweest in de wedstrijd. Ik ga vaker op deze website wat bestellen 🏑🏑🏑🏑👍👍👍👍👍👍
Uitstekend producten en service
Op het oog goed bedrijf. Geen keurmerk. De productomschrijving (hockeystick) zou uitgebreider mogen zijn. PostNL was niet heel snel met bezorgen: hockeystick dinsdag 12.25 uur besteld, vrijdagochtend geleverd.
snelle levering - mooie producten
Geweldig
Snelle levering, goed verpakt
Hockeyhuis
Hockeyhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hockeyhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Hoenkoopsebuurtweg 7-b
3421 GA Oudewater
Heel goed snel en makkelijk besteld
Een toffe hockey rugzak voor mijn kleindochter!!
Uitstekend! Product zoals vermeld
Mooie hockeytas besteld voor onder de kerstboom.
Makkelijk, correct en super snel!
Uitstekend producten en service
snelle levering - mooie producten