Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Snelle levering en goede verhouding prijs-kwaliteit behoren zeker tot de positieve punten. Klein minpuntje is wel dat je nog niet met de bancontact-app kan...Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Snelle levering en goede verhouding prijs-kwaliteit behoren zeker tot de positieve punten. Klein minpuntje is wel dat je nog niet met de bancontact-app kan betalen.
Joen-Hen
Hockeyhuis is mijn favoriete site wanneer ik hockeyspullen nodig heb. De levering is altijd goed geweest en zeker betrouwbaar.
Danielle De Haeck
Heel tevreden over de service. Was eerste maal dat we hier bestelden. Contact was altijd vriendelijk en werd geleverd zoals beloofd! Een tevreden klant dus
Marisella Wasch
Enige nadeel vind ik dat als het artikel niet goed is en je het gaat retourneren dat je verzendkosten moet betalen. Uiteindelijk heb ik geen schoenen maar dat heeft mij wel 6,95 gekost....Enige nadeel vind ik dat als het artikel niet goed is en je het gaat retourneren dat je verzendkosten moet betalen. Uiteindelijk heb ik geen schoenen maar dat heeft mij wel 6,95 gekost. Jammer.
SAB1973
Goede en snelle levering!
P. Rademakers
Duidelijke projectbeschrijving. Snelle service en product prima ontvangen.
Al een paar keer wat besteld, ga ik zeker vaker doen!
Snelle levering ondanks Sinterklaasdrukte!
Ohm65
Bestellingen werden goed en snel geleverd, retouren ook.