M. Bootsma
Telefonisch werd ik heel vriendelijk , informatief en geduldig te woord gestaan en, wat je eigenlijk niet vaak meer tegenkomt, heel correct; klantvriendelijk😙 Ik voelde mij zeer welkom als klant
heel keurig
Prima!
Ja
Alles was helemaal top en keurig,
Zeer goed
Wellicht was alleen een echt bezoek aan de winkel nog mooier geweest :)
👍👍
Een matentabel is doorgaans een globale indicatie. Maar ik kon mijn exacte hoedenmaat met behulp van de zaak.vaststellen Wat zo aangenaam want de pet past mij uitstekend
goed, mooie Donegal Pet
Heel fijn. ging voorspoedig.
Omruilen was geen probleem en snel geregeld.
Zeer positief
Hoedenzaak Jos van Dijck verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt:
heel keurig
Prima!
Ja
Alles was helemaal top en keurig,
Zeer goed
Wellicht was alleen een echt bezoek aan de winkel nog mooier geweest :)
👍👍
goed, mooie Donegal Pet
Heel fijn. ging voorspoedig.
Omruilen was geen probleem en snel geregeld.
Zeer positief
Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt: