Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Wildwestlaswerk

De site is helder en eenvoudig te bedienen.

Jammer dat er geen plakstrip op de kurkstrip was aangebracht

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Klant,
Vervelend dat het door u ontvangen product (kurkstrips) niet helemaal voldoen aan uw wensen. Echter op onze kurkstrips zit er geen plakstrip en bij de productbeschrijving staat ook niet vermeld dat er een plakstrip op zit.
Met vriendelijke groet
Francesco Baldi
Hoedenzaak Jos van Dijck

Nogal onaangenaam. Verkeerde bestelling geleverd. Vervolgens zonder mijn toestemming mijn naam en adres doorgegeven aan degene die abusievelijk mijn bestelling had ontvangen.

Reactie Hoedenzaak Jos van Dijck:

Beste Klant,
Helaas is er een fout gemaakt met de verzending van de pakketten en zijn de verzendlabels van 2 pakketten onderling verwisseld. Dit had niet mogen gebeuren.
De oplossing om de...
Beste Klant,
De oplossing om de klanten te vragen om het verkeerd ontvangen pakket naar het juiste adres te sturen was ons inziens de snelste en makkelijkste oplossing. Wij vinden het dan ook erg jammer dat u dit als onprettig heeft ervaren. Wij zullen hier van leren en de volgende keer toestemming vragen aan onze klanten of het adres door gegeven mag worden.
Met vriendelijke groet
Francesco Baldi